Αλιμπέρτη: Ο ιδιαίτερος πίνακας που κοσμεί το σαλόνι της είναι ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας
Showbiz

Αλιμπέρτη: Ο ιδιαίτερος πίνακας που κοσμεί το σαλόνι της είναι ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας

Δεν θα μπορούσε να μην έχει στο σπίτι της έργο του γιου της, Μιχαήλ Βαρθακούρη.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη ασχολείται με την Τέχνη της φωτογραφίας και μάλιστα πρόσφατα το Παρίσι λούστηκε από το φως της Ελλάδας και ταξίδεψε στις Κυκλάδες μέσα από την έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη «Πλην Πυρός» που παρουσιάστηκε στην Πόλη του Φωτός και φυσικά εκεί ήταν και η μαμά του, Σοφία.

aliberti-(2).jpg

Ένα από τα έργα του λοιπόν κοσμεί το σαλόνι της παρουσιάστριας. Ένα υπέροχο πορτραίτο που απεικονίζει μια γυμνή γυναίκα. «Οι γυναίκες είναι γεννημένες για να αγαπιούνται», γράφει η ίδια και με πολύ περηφάνια μας δείχνει το σημείο.

Πίνακας ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας για τη Σοφία Αλιμπέρτη που στέκεται στο πλευρό των παιδιών της σαν «φύλακας – άγγελός τους».

Δες τη φωτό

1700827899246-157478865-aliberti.jpg

«Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για αυτούς τους δύο ανθρώπους, για τις προσωπικότητες τους, πέρα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Χαίρομαι γιατί κάνουν με την καρδιά τους αυτό που αγαπούν. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί κάποιος να βρει το δρόμο του από πολύ νωρίς και να ακολουθήσει αυτό που του δίνει χαρά. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο τυχεροί, να ξέρουν από νωρίς τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους, και αγωνίζονται σκληρά ακολουθώντας, πιθανότατα, άλλα επαγγέλματα μέχρι να το βρουν - κι αν το βρουν», έχει πει η Σοφία Αλιμπέρτη για τους γιους της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved