Λευτέρης Πανταζής: Θύμα ληστείας στο αεροδρόμιο – Τι δηλώνει αποκλειστικά στο gossip-tv
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Θύμα ληστείας στο αεροδρόμιο – Τι δηλώνει αποκλειστικά στο gossip-tv

Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής έπεσε θύμα ληστείας στο αεροδρόμιο, όταν άγνωστος άρπαξε μέσα από τη βαλίτσα του, νεσεσέρ διάσημου οίκου. Ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv περιέγραψε πώς συνέβη το περιστατικό και πώς έχει κινηθεί.

9828_LEFTERIS_PANTAZIS_10112023.jpg

Λευτέρης Πανταζής

NDP Photo Agency

«Μου πήραν μέσα από την τσάντα μου ένα νεσεσέρ. Έχω στείλει ένα e-mail στην αεροπορική εταιρεία και περιμένω τις εξελίξεις. Μόνο το νεσεσέρ μου πήραν αλλά δεν ξέρω πού συνέβη. Ίσως την ώρα που έδωσα τη βαλίτσα ή την ώρα που ήρθε η βαλίτσα. Ή στην Αθήνα έγινε ή στη Θεσσαλονίκη γιατί εγώ κάθε Πέμπτη ταξιδεύω στη συμπρωτεύουσα για εμφανίσεις μου εκεί. Θεώρησα σωστό λοιπόν να το καταγγείλω γιατί μπορεί να είναι κάποιος που το κάνει συνέχεια αυτό»

«Οι υπεύθυνοι μου είπαν να στείλω το e-mail. Δεν έχω ακόμη καταθέσει μήνυση γιατί περιμένω απαντήσεις και μετά… Μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν μου πήραν κάτι άλλο από μέσα», είπε.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Λευτέρης Πανταζής εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ενώ Τετάρτη και Σάββατο με την Έλλη Κοκκίνου στο Barbarella.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved