Μαρία Μενούνος: Τα νέα τρυφερά καρέ με την κόρη της είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Τα νέα τρυφερά καρέ με την κόρη της είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα

Την ευγνωμοσύνη της για άλλη μια φορά που μπορεί και κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της θέλησε να εκφράσει η Μαρία Μενούνος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

 

Χθες ήταν η Μέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ και η παρουσιάστρια μας χάρισε μερικές ακόμη μοναδικές φωτογραφίες με την κορούλα της που ήρθε για να φέρει μεγάλη χαρά στη ζωή της.

MARIA-MENOUNOS-1-e1676281587715.jpg

Η Μαρία Μενούνος, με αφορμή το Thanksgiving δημοσίευσε φωτογραφίες με την κόρη της, Αθηνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών φίλοι! Έχω πάντα τόσα πολλά για τα οποία είμαι ευγνώμων, αλλά σήμερα θα είμαι ευγνώμων για τη μεγαλύτερη ευλογία μου, την Αθηνά. Πάντα ευγνώμων στην όμορφη παρένθετη οικογένεια μας που μας βοήθησε να φέρουμε την Αθηνά στον κόσμο. Σας αγαπάμε παιδιά τόσο πολύ. Αυτή είναι μια σειρά φωτογραφιών.

menounos-(4).jpg

Μαρία Μενούνος

Τις τράβηξα σήμερα το πρωί καθώς η Αθηνά μόλις τώρα άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά! Της είπα να μην τραβάει του μπαμπά. Δεν έχει αρκετά. Ελπίζω να έχετε όλοι μια ευλογημένη μέρα και αν βρεθείτε στη μέση των προκλήσεων της ζωής ή των καταιγίδων πιστέψτε με ξέρω πώς είναι αυτό. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους» έγραψε η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved