Showbiz

Παναγιώτης Μπουγιούρης: O λόγος που δεν παντρεύτηκε και τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του!

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Μπουγιούρης το μεσημέρι του Σαββάτου 25/11. Ο ηθοποιός μίλησε για τους λόγους που δεν ανέβηκε ως τώρα τα σκαλιά της εκκλησίας. Ακόμη αναφέρθηκε στην αντισυμβατική οικογένεια που μεγάλωσε ενώ μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του.

«Σου περνάει από το μυαλό ο γάμος αλλά πάντοτε απολάμβανα τη ζωή μου με μία αίσθηση περιπέτειας. Έκανα αναπάντεχα πράγματα. Ο γάμος είναι δέσμευση και εγώ ήθελα την ελευθερία μου» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Ήμασταν μια αγαπημένη, αντισυμβατική οικογένεια. Ήμασταν πολύ κοντά, γιατί ήταν εκπαιδευτικοί οι γονείς μου οπότε συνέπιπταν οι σχολικές διακοπές με τις άδειές του, τα κάναμε όλα μαζί. Με έχει σημαδέψει η προσωπικότητα του πατέρα μου».

mo44444.jpg

«Και όχι εμένα μόνο. Τον έχουμε χάσει και ακόμα και τώρα έρχονται άγνωστοι στο θέατρο και μου λένε “ήμασταν μαθητές του πατέρα σας” και μου διηγούνται πόσο πολύ τους επηρέασε το οποίο είναι πολύ συγκινητικό».

«Δεν πήγα ποτέ σε παιδική πήγαινα σε παραστάσεις ενηλίκων. Ίσως έτσι ξεκίνησε μέσα μου το μεράκι για αυτή τη δουλειά. Εμένα με πήγαιναν στις παραστάσεις που έβλεπαν εκείνοι και στο σινεμά».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved