Showbiz

Χρήστος Σπανός: «Ήταν σοκαριστικό... Έγραφαν ότι είναι μαζί μου για τα λεφτά μου. Ποια λεφτά;»

Gossip-tv Team

Για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε λόγω της αναγνωρισιμότητάς του μίλησε ο Χρήστος Σπανός στην εκπομπή Στούντιο 4 όπου ήταν καλεσμένος. 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του, Μαρίνα, με μεγάλο καμάρι, η οποία είναι τραγουδίστρια. Τόνισε μάλιστα ότι η νεαρή καλλιτέχνιδα είναι η μεγάλη του καψούρα:

«Ήμουν 28 χρονών όταν γεννήθηκε η Μαρίνα. Καταλαβαίνω ότι ο χρόνος περνάει καλά από πάνω μου, αλλά βλέπω έναν κουρασμένο άνθρωπο. Πολλές φορές ξυπνάω και νομίζω ότι είμαι 60. Ψυχολογικά αισθάνομαι παιδί, αυτό με σώζει νομίζω, η ενέργεια... Με την κόρη μου έχω μεγάλη καψούρα. Πολλές φορές νιώθω ότι μαθαίνω από την Μαρίνα. Νομίζω ότι αρχίζω και αφουγκράζομαι ότι η νέα γενιά είναι καλύτερη από εμάς».

1701109548107-561634408-spanos.jpg

Συνέχισε όμως μιλώντας και για την παρανόηση που υπήρξε κάποια στιγμή όταν τον είδαν με την κόρη του, για την οποία υποστήριξαν κάποιοι πως ήταν η σχέση του.

«Έχουν γράψει ότι η κόρη μου είναι η σχέση μου. Ήταν σοκαριστικό. Ανέβασα μια φωτογραφία με την κόρη μου στο Instagram και μάλιστα θυμάμαι είχα βάλει και μια φωτογραφία που ήταν μωράκι. Και έγραφαν ότι είναι μαζί μου για τα λεφτά μου. Ποια λεφτά;» είπε ενοχλημένος ο Χρήστος Σπανός.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved