Άννα Μάσχα: Τι αποκάλυψε για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τον επί 23 χρόνια σύντροφό της

Άννα Μάσχα

Showbiz

Άννα Μάσχα: Τι αποκάλυψε για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τον επί 23 χρόνια σύντροφό της

Η αγαπημένη ηθοποιός, Άννα Μάσχα, αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν με τον σύντροφό της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», η τηλεοπτική Χάδω από τη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» μόνη της ξαφνικά αναφώνησε στον «αέρα» πως παντρεύτηκε, επισημαίνοντας βέβαια πως δεν πρόκειται γα θρησκευτικό γάμο αλλά για σύμφωνο συμβίωσης.

Συγκεκριμένα είπε: «Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης, είμαι μια μεγάλη γυναίκα, αποκατεστημένη. Έτσι όπως δεν το αποφασίζαμε, το αποφασίσαμε. Κάναμε μεγάλο γέλιο στο συμβολαιογραφικό γραφείο. Όταν υπογράφεις σύμφωνο, είναι πολύ εύκολο να χωρίσεις. Το κάναμε για τυπικούς λόγους και πρακτικά πράγματα».

Anna-Masxa.jpg

Η ηθοποιός η οποία ως επί το πλείστον θεωρείται «παιδί του θεάτρου» τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις συγκλονιστικές ερμηνείες με τις οποίες αποδίδει τις ηρωίδες της τηλεοπτικά.

Πέρυσι με το «Αυτή η νύχτα μένει» και φέτος με το «Προξενιό της Ιουλίας» η Άνννα Μάσχα έχει κλέψει τις εντυπώσεις, αν και στον καλλιτεχνικό χώρο είναι εδώ και χρόνια γνωστή και πολύ αγαπητή.

Δείτε το βίντεο με την ξαφνική ανακοίνωσή της για την προσωπική της ζωή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved