Μαρία Μενούνος: Η φωτό με τον γιατρό της και τα νεότερα για την υγεία της–«Μου έσωσε τη ζωή»
2022 Getty Images
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Η φωτό με τον γιατρό της και τα νεότερα για την υγεία της–«Μου έσωσε τη ζωή»

Μία νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε το βράδυ της Τετάρτης 29/11 η Μαρία Μενούνος.

Η παρουσιάστρια που είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας από την αρχή θέλησε να αναφερθεί ξανά σε μερικά καλά νέα για την κατάσταση της.

1676320926136-437797625-menounos-(4).jpg

Η ίδια είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας τον περασμένο Ιανουάριο και το καλοκαίρι αναφέρθηκε στο πώς οι γιατροί αγνόησαν τον όγκο της, ενώ ετοιμαζόταν να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί.

Η συγκινητική ανάρτηση

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μενούνος ανέφερε ότι: «Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μερικά καλά νέα για το ταξίδι υγείας μου! Νωρίτερα, ο γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου. Προς τιμήν του μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλους σας καθώς είμαι για πάντα ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε και τη μεγάλη φροντίδα που μου έδωσε στο UCLA. Παρά τις συνθήκες, γελάσαμε πολύ μοιραζόμενοι τις κοινές μας ρίζες από τη Βοστώνη. Ευχαριστώ γιατρέ μου!

https://www.instagram.com/p/C0Ph2FVPjsM/

Το βίντεο δείχνει ότι κάνουμε τις καθημερινές μας βόλτες στο UCLA μετά το χειρουργείο μου. Είχε τραυματίσει το πόδι του την ίδια μέρα που μπήκα για την μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιώσει τον όγκο στο πάγκρεας μου. Έκλαψε μαζί μου εκείνο το βράδυ. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και είμαι ευγνώμων που πίεσε όλους να βιαστούν και να μου κάνουν βιοψίες και χειρουργικές επεμβάσεις. Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες, κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή. Ω, και εδώ είναι τα καλά νέα. Ήθελα να μοιραστώ, η πρόσφατη σάρωση PET είναι καθαρή και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής», έγραψε η παρουσιάστρια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved