Φαίη Σκορδά: Στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα και δες την έκπληξη που την περίμενε
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα και δες την έκπληξη που την περίμενε

Η εορταστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει για τη Φαίη Σκορδά!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ με βοηθούς τους δυο γιους της στόλισε όχι ένα αλλά δυο Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι της. Και μάλιστα την περίμενε και μια επική έκπληξη, όταν ένα απόγευμα επέστρεψε από το κανάλι! Ποια ήταν αυτή;

skorda-(1).jpg

Η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τους followers της, γράφοντας: «Πείτε μου εσείς τώρα;». Σε αυτό, είδαμε το κατάξανθο γατάκι της, να είναι κρυμμένο ανάμεσα στα κλαδιά του στολισμένου της δέντρου.

«Φέτος θα είναι τα πιο όμορφα... Και του χρόνου με υγεία κ χαρές» έγραψε η Φαίη Σκορδά καθώς ανέβασε στιγμιότυπα από τη διαδικασία του στολισμού που φαίνεται να της αρέσει πολύ και να το χαίρεται.

Δες τη φωτογραφία

skorda-gata.jpg

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να διαψεύσω τόσο πολύ για μένα, απλώς υπήρχε μια επανάληψη τόσο έντονη που ήθελα να μπει μια τελεία. Φαντάζομαι πως η τελεία μπήκε. Κάποια στιγμή φαντάζομαι πως θα ξαναξεκινήσει, εγώ όμως όφειλα, έτσι το αισθάνθηκα εκείνη την ώρα, επειδή έγινε πολύ έντονα και δεν χτύπησε και το τηλέφωνό μου… Έχω πολύ καλή σχέση με όλους τους δημοσιογράφους αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν δέχτηκα κάποιο τηλέφωνο από τους ανθρώπους που έκαναν την αναπαραγωγή. Ενημερώνομαι, διαβάζω όλα τα αρνητικά σχόλια, αλλά δεν απαντώ», είπε η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με το πρόσφατο σκηνικό που δημιουργήθηκε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved