Σίσσυ Χρηστίδου: Το Νο1 μυστικό της για την απώλεια βάρους - Η μεγάλη αποκάλυψη
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Το Νο1 μυστικό της για την απώλεια βάρους - Η μεγάλη αποκάλυψη

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ασχοληθεί εκτενώς εδώ και αρκετά χρόνια με το κομμάτι της διατροφής και σήμερα βρίσκεται στην καλύτερη της φάση.

Η παρουσιάστρια λαμβάνει πολλά μηνύματα στα social media και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενδιαφέρονται να μάθουν το πως κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά που είχε πάρει.

Η ίδια απάντησε σε ερωτήσεις φίλων της μέσα από το Q&A που ανέβασε στο Instagram account της.

«Θα κάνουμε αυτό το Q&A που τόσους μήνες μου στέλνετε μηνύματα για θέματα διατροφής και ευεξίας», λέει η παρουσιάστρια του Mega.

xristidou-(5).jpg

Σίσσυ Χρηστίδου

«Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τα κιλά τους εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία ξεκινώντας από τις εγκυμοσύνες μου που στον Φίλιππο πήρα 40 κιλά, στον Μιχαήλ 30 και μετά σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου.

Στο κομμάτι της διατροφής όλες τις φορές και μετά τις εγκυμοσύνες μου που κατάφερα να χάσω πολλά κιλά ακολούθησα αυτή τη μέθοδο της Evivios. Είναι μία μέθοδος που έχει πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου. Για μένα αποδείχτηκε σωτήρια μέθοδος σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες με έσωσε.

cbac57901e50d4b475909d66fff0b8dd_XL.webp

Σίσσυ Χρηστίδου

Για μένα όλη αυτή η τσορία αφορ΄ακαι μια πιο εσωτερική διαδικασία. Με βοήθησε το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί ήταν δύσκολα, περίεργα χρόνια τα τελευταία για εμένα. Μου λένε ότι “έχει φτιάξει η διάθεσή σου” επειδή έχασες βάρος αλλά για εμένα είναι το ανάποδο. Επειδή έφτιαξε η διάθεσή μου κατάφερα να χάσω βάρος. Έβαλα στη ζωή μου το κομμάτι της γυμναστικής μέσα από τον διάδρομο.

Αυτό που ανακάλυψα ότι με βοηθάει πολύ είναι ότι αποφάσισα ότι θα βλέπω μία σειρά μόνο όταν ανεβαίνω στον διάδρομο. Υπήρχαν φορές που ήθελα να κάνω διάδρομο μόνο και μόνο για να δω το επεισόδιο γιατί είχα κάνει αυτή τη δέσμευση στον εαυτό μου.

Έβαλα πάρα πολύ νερό στη διατροφή μου. Όταν ξεκινάς να πίνεις νερό, μετά το ζητάει ο οργανισμός σου πιο πολύ. Και ο ύπνος. Δεν είχα καταλάβει πόσο πολύ βοηθάει στην απώλεια βάρους» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου - Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/C0ZR9xpoxdc/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved