Κατερίνα Λιόλιου: «Είμαι ένα παιδί που δεν φοβάται τη δουλειά»
Showbiz

Κατερίνα Λιόλιου: «Είμαι ένα παιδί που δεν φοβάται τη δουλειά»

H Κατερίνα Λιόλιου μίλησε για τις εμφανίσεις της και αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας της είχε βοήθεια. 

Η Κατερίνα Λιόλιου ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Ιφιγένεια Live Basement στη Θεσσαλονίκη, με την ίδια να δηλώνει ευτυχισμένη για την ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και τις εμφανίσεις της στη γενέτειρά της.

«Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Ήρθε και περάσαμε όμορφα, κάναμε ένα φοβερό πάρτι».

«Υπάρχει μία μεγάλη αγκαλιά εδώ, ένα πολύ ωραίο κλίμα. Είμαστε ανοιχτόκαρδοι εδώ στα βόρεια και το αισθανθήκαμε πολύ χθες».

katerinalioliouofficial_1698065127_3219926129152386510_405570939.jpg

Η Κατερίνα Λιόλιου ερμηνεύει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες και όπως είπε η τραγουδίστρια, δεν μπορεί να ξεχωρίσει κανένα από τα τραγούδια της, καθώς θα ήταν σαν να κάνει διακρίσεις στα «παιδιά της.

«Είχα βοήθεια στο ξεκίνημα της καριέρας μου, αλλά είμαι ένα παιδί που δεν φοβάται τη δουλειά. Αυτά τα 10 χρόνια που δουλεύω συνεργάστηκα με μεγάλους καλλιτέχνες και σεβόμουν τη δουλειά. Είχα υπομονή κι αυτό με αντέμειψε», είπε.

Όπως ανέφερε η Κατερίνα Λιόλιου πριν βγει στην σκηνή ένιωθε πεταλούδες στο στομάχι, με τον Κώστα Τσουρό να της αποκαλύπτει πως κι εκείνος στην πρεμιέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» κόντεψε να λιποθυμήσει από το άγχος του λίγα λεπτά πριν βγει στον αέρα.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved