Ρέβη - Τότσικας: Η πρώτη φωτό από το νέο τους σπίτι! Το τεράστιο χαλί, το λευκό πιάνο και τα φυτά!
Showbiz

Ρέβη - Τότσικας: Η πρώτη φωτό από το νέο τους σπίτι! Το τεράστιο χαλί, το λευκό πιάνο και τα φυτά!

Ο Αποστόλης Τότσικας, η Ρούλα Ρέβη και φυσικά τα παιδιά τους, μετακόμισαν σε νέο σπίτι, το οποίο δείχνει να είναι υπέροχο.

Η γνωστή και επιτυχημένη φωτογράφος που είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media, και αφού μας είχε δείξει πρόσφατα φωτογραφίες με τις κούτες της μετακόμισης, επέλεξε να ποστάρει και μια φωτογραφία μέσα από το καινούργιο τους σπιτικό και συγκεκριμένα μέσα από το σαλόνι!

Όπως θα δείτε παρακάτω, το σαλόνι τους είναι αρκετά μεγάλο, με μια υπέροχη λευκή μπαλκονόπορτα ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχει και ένα λευκό πιάνο. Παντού υπάρχουν φυτά εσωτερικού χώρου με την Ρούλα Ρέβη να τα έχει τοποθετήσει σε διάφορα σημεία.

0574d264-roula-revi-2.jpg

Επιπλέον, η ίδια επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο χαλί σε κόκκινο χρώμα για το οποίο δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και ήταν και ο λόγος που μοιράστηκε μαζί μας τη σχετική φωτογραφία.

«Είναι αυτό το χαλί ότι ωραιότερο μου έχει συμβεί την τελευταία εβδομάδα; ΕΙΝΑΙ 🧿✌🏼🙏🧡 Ειλικρινά πηγαίνετε μια βόλτα από τα @aion1922 θα μυρίσετε καλλιτέχνες και υπέροχη δουλειά που έχουν κάνει στα χαλιά αυτά, θα ταξιδέψετε, ενώ βρίσκεστε μέσα στο κατάστημα σε χώρες μαγικες και ονειρεμένες. Και μετά θα βρείτε το χαλί που πάνω του θέλετε να ονειρευτείτε 😍🧿💥», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Δείτε το σαλόνι από το νέο τους σπίτι, στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικές φωτό: Ρέβη-Τότσικας: Γιόρτασαν τα γενέθλιά της σε Ρουβά-Μάστορα - Η αφιέρωση του Σάκη

Κωνσταντίνου – Τότσικας: «Όταν παίζουμε, μπαίνουμε σ’ ένα κλίμα και ξαφνικά αλλάζει όλη μας η ζωή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved