Η Oprah έχασε 40 κιλά και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι τεράστια!Η μέθοδος χωρίς μέτρημα θερμίδων
Showbiz

Η Oprah έχασε 40 κιλά και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι τεράστια!Η μέθοδος χωρίς μέτρημα θερμίδων

Αγνώριστη η Oprah στην τελευταία επίσημη εμφάνισή της.

Μετά από μήνες διατροφικού προγράμματος η διάσημη παρουσιάστρια κατάφερε να χάσει σαράντα και πλέον κιλά με την αλλαγή να είναι πλέον εμφανέστατη!

oprah-variety-power-of-women-charity.jpg

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες οπού και ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «The Color Purple», φορέσω ένα στενό μάξι μοβ φόρεμα και είδαμε την μεγάλη της αλλαγή.

«Το WW φέρνει ένα επίπεδο συνειδητοποίησης για το τι τρώω και αυτό είναι που με βοηθάει να έχω ξανά τον έλεγχο του πώς θέλω να ζω. Λοιπόν, ας κάνουμε την πρώτη μας μέρα μαζί. Όχι μια μέρα, όχι αύριο, όχι την επόμενη Δευτέρα, όχι την επόμενη εβδομάδα. Αφήστε σήμερα να είναι η πρώτη μας μέρα, εντάξει; Το WW είναι πιο εύκολο από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα στο οποίο έχω παρακολουθήσει ποτέ. Είναι ένας τρόπος ζωής, ένας τρόπος διατροφής και ένας απελευθερωτικός τρόπος να ζεις. Ποτέ δεν νιώθεις ότι είσαι σε δίαιτα, και λειτουργεί», έχει πει η ίδια.

Δες την αλλαγή της στη gallery

Τι είναι το Weight Watchers

To Weight Watchers είναι ένα πρόγραμμα δίαιτας το οποίο στηρίζεται σε ένα σύστημα πόντων. Κάθε τροφή έχει ένα σύνολο πόντων (βαθμών) και το σύνολο των τροφών που πρόκειται να καταναλωθούν στην διάρκεια της ημέρας, δημιουργεί ένα σύνολο πόντων. Οποιαδήποτε τροφή είναι επιτρεπτή, με την προϋπόθεση ότι το σύνολο πόντων της συγκεκριμένης ημέρας ή οποιασδήποτε ημέρας δεν θα ξεπεράσει μία ορισμένη τιμή για αυτή την ημέρα. Το σύνολο αυτό των πόντων ανά ημέρα καθορίζεται ξεχωριστά για κάθε άτομο και εξαρτάται από ηλικία, χαρακτηριστικά και άλλα ιδιαίτερα γνωρίσματα κάθε ατόμου που πρόκειται να εφαρμόσει το πρόγραμμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved