Κωνσταντίνα Πλιάτσικα: Η κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα κάνει θραύση στις διεθνείς πασαρέλες!
Showbiz

Κωνσταντίνα Πλιάτσικα: Η κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα κάνει θραύση στις διεθνείς πασαρέλες!

Η Κωνσταντίνα Πλιάτσικα, κόρη του πολυαγαπημένου μέλους των Πυξ Λαξ, Φίλιππου Πλιάτσικα, είναι μια καλλονή, που ήδη κάνει θραύση στις διεθνείς πασαρέλες...

Αν και είναι μόλις 18 ετών, η πανέμορφη κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα ήδη διαπρέπει στον χώρο του μόντελινγκ και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της διεθνούς βιομηχανίας της μόδας.

Η Κωνσταντίνα Πλιάτσικα έχει μεσογειακή ομορφιά, είναι ψηλή, με αψεγάδιαστες αναλογίες και λατρεύει τη μόδα. Είναι καρπός του γάμου του γνωστού μουσικού με τη Νάντια Σπηλιωτοπούλου και η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι εμφανής. Εχει, ωστόσο, κληρονομήσει από τον πατέρα της το ύψος (είναι 1,80 μ.) και κάποια έντονα χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να συνιστά έναν εντυπωσιακό γονιδιακό συνδυασμό και των δύο γονιών της.

dialovestheworld_1658317267_2886496911784193821_6259395794.jpg

H Κωνσταντίνα Πλιάτσικα έχει κερδίσει τις διεθνείς πασαρέλες.

Αν και οι γονείς της έχουν χωρίσει, η σχέση της με τον πατέρα της είναι άψογη. Οπως είναι αναμενόμενο, ο Φίλιππος Πλιάτσικας καμαρώνει για την κόρη του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, ενώ πριν από λίγους μήνες τής πρότεινε να συμμετάσχει σε ένα βιντεοκλίπ του.

Πριν ακόμη ενηλικιωθεί, η Κωνσταντίνα έχει κάνει ήδη σοβαρά βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, χαράσσοντας την αρχή μιας πολλά υποσχόμενης πορείας ενώ οι δουλειές της είναι προσεκτικές και αναγνωρισμένες. Τον περασμένο Μάιο χρίστηκε και επισήμως μοντέλο, κάνοντας το επαγγελματικό ντεμπούτο της μέσω ενός μεγάλου πρακτορείου του εξωτερικού.

https://www.instagram.com/p/CuPstltNpLU/

Η συναισθηματική φύση της αλλά και η δίψα να κατακτήσει τα όνειρά της αποτυπώνονται στο μότο της: «Dia loves the world» («Η Ντία αγαπάει τον κόσμο»). Αν και ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή και την οικογενειακή του γαλήνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει μιλήσει δημοσίως, με μεγάλη τρυφερότητα για την κόρη του: «Έχει προτεραιότητα και σου δείχνει τα πράγματα με έναν μαγικό τρόπο στη σωστή τους διάσταση. Αλλά δεν πρέπει πάντα να περιμένουμε μια αφορμή τόσο μεγάλη, όπως είναι η γέννηση ενός παιδιού, να περιμένουμε την αφορμή από έναν άλλο άνθρωπο. Αυτές τις αφορμές πρέπει να τις βρίσκουμε και να τις ψάχνουμε από μόνοι μας», έχει πει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved