«Είσαι ο βράχος μας», γράφει η Βασιλική Ανδρίτσου για τον σύζυγό της - Οι δημόσιες ευχές
Showbiz

«Είσαι ο βράχος μας», γράφει η Βασιλική Ανδρίτσου για τον σύζυγό της - Οι δημόσιες ευχές

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο σύζυγός της Βασιλικής Ανδρίτσου, Νίκος Συμεωνίδης.

Η ηθοποιός νωρίς το πρωί της Τετάρτης (6-12) του ευχήθηκε και δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο γεμάτο από οικογενειακές στιγμές και μια τρυφερή λεζάντα.

00302126-vasiliki-andritsou-2.jpg

«Είσαι απλά ο καλύτερος!!!! Είσαι το μπαμπάκι μας..είσαι ο βράχος μας..είσαι ο φύλακας Άγγελος μας..είσαι ο Νικόλας μας!!!!
Σαγαπαμε @nikosimeonidis Χρονια σου πόλλα💖⭐️♥️🫶🥰❤️”, έγραψε.

https://www.instagram.com/reel/C0gN6vEML0e/

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με την κόρη της να αποτελεί προτεραιότητα και για τους δυο. Η μικρή Ανθένια ήρθε κι έφερε την απόλυτη χαρά και ευτυχία με την ηθοποιό να νιώθει περήφανη για εκείνη. «Ο ερχομός της κόρης μας, τεσσεράμισι χρόνια πριν, δεν ήταν ανατροπή γιατί το προσπαθήσαμε για να γίνει, το ξέραμε πως θα αλλάξει η ζωή μας. Ήθελα να μεγαλώσω εγώ το παιδί, αναγκαστικά θα πάνε πίσω πράγματα από τη δουλειά μου, αλλά αυτό δε με πτοεί, ούτε με αγχώνει. Όταν δε σε βλέπουν, μπορεί και να σε πεθυμήσουν, από την άλλη προτιμώ να με ξεχάσει ο χώρος παρά να με ξεχάσει το παιδί μου. Μου πήρε χρόνο μέχρι να αποκτήσω την κόρη μας, έγιναν κάποιες διεργασίες, είναι μια προσωπική διαδρομή που θέλει τον απόλυτο σεβασμό μια γυναίκα. Ας μην τα παρατήσει εύκολα εάν επιθυμεί το παιδί, εάν πάλι σταματήσει τις διαδικασίες, να είναι σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσει», έχει πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved