Απίστευτο περιστατικό με τον Σπαλιάρα: «Είχαν τρομάξει που με έβλεπαν γυμνό τόσο αργά τη νύχτα»

O Γιάννης Σπαλιάρας με τη σύντροφό του. 

Showbiz

Απίστευτο περιστατικό με τον Σπαλιάρα: «Είχαν τρομάξει που με έβλεπαν γυμνό τόσο αργά τη νύχτα»

Μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιαστής και πρώην καλαθοσφαιριστής. Πολυτάλαντος, χαρούμενος χαρακτήρας, ευγενής και πάνω απ’ όλα χαρισματικός και σωματικά, αλλά και ψυχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Άμεσος και επικοινωνιακός, αποκαλύπτει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια αλλά και για όσα ακραία έχει ζήσει μέχρι σήμερα στην πορεία του στο μόντελινγκ και όχι μόνο...

Όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ έχει συμβεί κάποιο ακραίο περιστατικό που να σε σοκάρει;

Έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά. Αυτό που θυμάμαι έντονα, ήταν όταν μια κοπέλα με πλησίασε για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου. Ξαφνικά όπως ήρθε να ποζάρει δίπλα μου, με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα. Πραγματικά ένιωσα πάρα πολύ αμήχανα και δεν το περίμενα με τίποτα. Εκείνη την ώρα έμεινα παγωτό. Μετά αναρωτιόμουν έγινε αυτό το περιστατικό; Κι όμως είχε συμβεί! Και στο Λονδίνο επίσης μου έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά και από άντρες. Εκεί είναι και πιο απελευθερωμένοι οι άνθρωποι, σου ορμάνε ανά πάσα στιγμή (γέλια).

spaliaras.jpg

Κάτι ακραίο που σου έχει συμβεί σε φωτογράφιση που έχεις κάνει;

Δεν ήταν σε φωτογράφιση, ήταν σε μια σκηνή από το σίριαλ «Μίλα μου βρώμικα» που συμμετείχα με την Μαρία Κωνσταντάκη που με φαντασιώνεται με εσώρουχο. Με πάει λοιπόν η Μυρτώ Κοντοβά 1 η ώρα τη νύχτα στην πλατεία Καραϊσκάκη και είμαι με λευκό εσώρουχο και τις μπότες μου. Το αστείο είναι ότι ο περαστικός δεν έβλεπε τις κάμερες γιατί ήταν κρυμμένες στα 150 μέτρα και εγώ ήμουν στο διάζωμα. Πήγαινα και ακουμπούσα στα αυτοκίνητα και έφευγαν με κόκκινο τρέχοντας. Προφανώς είχαν τρομάξει οι άνθρωποι που με έβλεπαν γυμνό τόσο αργά τη νύχτα.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved