Όλγα Κεφαλογιάννη: Για πρώτη φορά φωτογραφίζει τα δίδυμα παιδιά της
Showbiz

Όλγα Κεφαλογιάννη: Για πρώτη φορά φωτογραφίζει τα δίδυμα παιδιά της

Σχεδόν δυο χρονών είναι τα δίδυμα παιδάκια της Όλγας Κεφαλογιάννη και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που μοιράζεται!

Τόσο η υπουργός Τουρισμού όσο και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας κρατούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, ωστόσο αυτή τη φορά η όμορφη μανούλα έκανε την έκανε μια όμορφη εξαίρεση και μας έδειξε πόσο έχουν μεγαλώσει!

kefalogianni-1.jpg

Εκμεταλλευόμενη τις εορταστικές ημέρες αλλά και την καλοκαιρία πέρασαν μια όμορφη Κυριακή και απαθανάτισε το αγοράκι της και το κοριτσάκι της να περπατούν, γράφοντας: «Κυριακή».

Δες τη φωτογραφία

1702294568097-516735829-kefalogianni.webp

«Προσπαθώ πάντα να έχω το πρόγραμμα μου έτσι ώστε να έχω πάντα αρκετό χρόνο και για τα μωρά. Ειδικά τις Κυριακές τις έχω αφιερωμένες εκεί. Πολλές φορές μπορεί να με καλέσουν κάπου και τους παρακαλώ να με καταλάβουν. Την Κυριακή θέλω να περνάω όλη την μέρα με τα παιδιά και τον Μίνω. Νομίζω ότι για κάθε γυναίκα η μητρότητα είναι μια τομή στη ζωή της. Το ίδιο είναι και για μένα. Πραγματικά θα έλεγα ότι είναι η ζωή μου πριν και μετά. Άλλες προτεραιότητες, άλλη ματιά στα πράγματα και άλλο κέφι. Νομίζω δηλαδή πως μου έχει ανανεώσει πάρα πολύ τη διάθεση να είμαι δημιουργική, να κάνω πράγματα και κυρίως να θέλω να είμαι πρόθυμη για τα παιδιά μου. Θέλω, όταν μεγαλώσουν και μπορούν να καταλάβουν και τι κάνω και τι προσπαθώ, ιδανικά να λειτουργήσω και ως πρότυπο.

1675194619289-558250019-kefalogianni-5.jpg

Είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορείς και συ να αισθάνεσαι ότι αφήνεσαι, είσαι ελεύθερη και υπάρχει πολύ μεγάλη ειλικρίνεια και αλήθεια. Και βεβαίως πολύ μεγάλη εκτίμηση, σεβασμός και αγάπη. Αυτά είναι τα δεδομένα που πρέπει να υπάρχουν για να λειτουργεί καλά μια σχέση», έχει πει η ίδια για το πώς βιώνει τη μητρότητα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved