Καίτη Φίνου: «Οι χοντροί άνθρωποι θα πρέπει να προσέχουν το ντύσιμο τους, δεν είναι όλα για όλους»
Showbiz

Καίτη Φίνου: «Οι χοντροί άνθρωποι θα πρέπει να προσέχουν το ντύσιμο τους, δεν είναι όλα για όλους»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Καίτη Φίνου αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στην πολιτική ορθότητα αλλά και για την αρνητική κριτική μέσω social media σχολιάζοντας πως θα αντιδρούσε αν κάποιος την χαρακτήριζε «χοντρή».

Σύμφωνα με ό,τι θεωρείται politically correct, κάποιες λέξεις πλέον, όπως το «χοντρή», δεν είναι αποδεκτές.

Εγώ χρησιμοποιώ τις λέξεις όπως είναι, δεν με απασχολεί το politically correct. Παχιά σημαίνει να έχω δέκα κιλά παραπάνω, άλλο να έχω τριάντα.

1675211002402-143853085-kaiti-finou.jpg

Αν σε αποκαλέσει κάποιος «χοντρή», δεν θα σε ενοχλήσει;

Όχι, γιατί να με ενοχλήσει; Να μου πουν ότι χόντρυνα κάποιοι που δεν γνωρίζω, εντάξει, αλλά αν με σταματήσει κάποια άγνωστη στο δρόμο και μου πει «είσαι χοντρή», θα της πω: «To ξέρω, κυρία μου, αλλά θα μπορούσατε να το πείτε αλλιώς, όπως ότι έχω παραπάνω κιλά. Αν μου πει ο δημοσιογράφος ότι χόντρυνα, δεν θα παρεξηγηθώ, γιατί ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα. Αν μου πει ένα δεκαεξάχρονο «άντε, μωρή χοντρέλω» στα social media, δεν δέχομαι την αγένεια από ανθρώπους που ακόμη δεν έχουν διαμορφώσει άποψη για την κοινωνία. Αυτό με ενοχλεί, τίποτε άλλο. Χοντρή, ναι, αφού είναι, τι θα με πει; Οι χοντροί άνθρωποι, επίσης, θα πρέπει να προσέχουν το ντύσιμο τους. Όχι, δεν είναι όλα για όλους.

1675185227173-48170907-FINOU-1.jpg


Δεν είναι να τα «βγάζει» μια γυναίκα 30, 40, 50 χρονών και να μάθουν και τα παιδιά τους, γιατί βλέπω δεκαεξάχρονα με την κοιλιά έξω… το θέαμα είναι αντιαισθητικό. Όπως είναι αντιαισθητικό κι όταν είσαι κόκαλο. Το βλέπουμε όμορφο αυτό το σώμα; Γιατί να λέμε ψέματα, ότι είναι ωραία όλα αυτά, τον χειροτερεύουμε τον άλλο. Αν μου πει ένας ξένος ότι έχασα κιλά, θα αναρωτηθώ, δεν μπορώ και το δούλεμα. Θέλω όλες οι ελληνικές λέξεις να υπάρχουν. Βρήκαμε και κολλάμε τη λέξη «μπούλινγκ» παντού. Μπούλινγκ «φάγαμε» κι εμείς οι ηθοποιοί, η γενιά του ’80.

Πηγή Ontime

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved