Τρυφερός μπαμπάς ο Δημήτρης Μακαλιάς! Βόλτα με την κόρη του σε εμπορικό
Showbiz

Τρυφερός μπαμπάς ο Δημήτρης Μακαλιάς! Βόλτα με την κόρη του σε εμπορικό

Μπορεί καθημερινά ο Δημήτρης Μακαλιάς να «τρέχει» με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ωστόσο προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί η όμορφη οικογένειά του.

Με τη γυναίκα της ζωής του, Αντιγόνη Ψυχράμη, ο ηθοποιός και παρουσιαστής μοιράζεται υπέροχες στιγμές με πρωταγωνιστές φυσικά τα δυο τους παιδιά.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Δημήτρη Μακαλιά να απολαμβάνει τη βόλτα και τις αγορές του με την κόρη του σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.

843588.jpg

Η μικρούλα φυσικά στο καρότσι με τον μπαμπά να μην παίρνει λεπτό τα μάτια του από πάνω της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

«Η κόρη μου είναι σχεδόν 10 μηνών. Η κατάσταση ήταν δύσκολη τους πρώτους μήνες, γιατί είχαμε ξεσυνηθίσει τα ξενύχτια και είχαμε ξεχάσει και τις υποχρεώσεις που έχει ένα βρέφος. Οπότε πιεστήκαμε. Οι διακοπές φέτος ήταν δύσκολες, όπως την πρώτη χρονιά που ήταν μωρό ο Χάρης. Το ένα παιδί δεν είναι τίποτα μπροστά στα δύο. Η κλίμακα απογειώνεται και τα δυο ίσον 100. Θεωρούμε ότι το πρώτο δύσκολο καλοκαίρι έφυγε και από εδώ και πέρα, όσο μεγαλώνει το παιδί, περπατάει και επικοινωνεί, θα έρθουμε σε πιο φυσιολογικά δεδομένα», δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved