To εντυπωσιακό vintage σπίτι της Κατερίνας Παπουτσάκη θα σου δώσει μοναδικές ιδέες διακόσμησης
Showbiz

To εντυπωσιακό vintage σπίτι της Κατερίνας Παπουτσάκη θα σου δώσει μοναδικές ιδέες διακόσμησης

Εξαιρετικής αισθητικής με ρετρό διάθεση είναι το σπίτι όπου ζει τον τελευταίο έναν χρόνο η Κατερίνα Παπουτσάκη μαζί με τους γιους της Μάξιμο και Κίμωνα, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά. 

Κάθε κομμάτι της διακόσμησης στους χώρους του σπιτιού, ειδικά το σαλόνι και η τραπεζαρία που ενώνεται τόσο με το living room όσο και με την κουζίνα, είναι διαλεγμένο πολύ προσεκτικά από την ηθοποιό και τραγουδίστρια η οποία λατρεύει να περνάει χρόνο εκεί.

Μάλιστα, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το σπίτι, από τις οποίες μπορεί κανείς να καταλάβει πόση σημασία στη λεπτομέρεια έχει δώσει η ίδια σε ό,τι αφορά το ντεκόρ.

Στην τραπεζαρία ειδικά, το vintage πολύφωτο σε πορτοκαλί χρώμα που παραπέμπει στα 70s, δίνει τον χαρακτήρα που ήθελε η ίδια η ηθοποιός και τραγουδίστρια στον χώρο. Συνδυασμένα με πολύ μοντέρνα έπιπλα σε απλές γραμμές, η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει καταφέρει να προσδώσει στους χώρους και αρκετή λειτουργικότητα προκειμένου να καθαρίζεται και πιο εύκολα το σπίτι. Πάντως, ενόψει Χριστουγέννων, το σπίτι έχει στολιστεί και αυτό minimal, με ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο να προσδίδει γιορτινή ατμόσφαιρα μεταξύ τραπεζαρίας και σαλονιού.

Το λευκό επικρατεί στα έπιπλα και όχι μόνο στο σαλόνι αλλά και στην κρεβατοκάμαρά της όπου δεσπόζει ένα διπλό κρεβάτι με «ουρανό» που δίνει και αυτό ρομαντικό χαρακτήρα στον χώρο.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved