Ελένη Μενεγάκη: Αδυνάτισε και άλλαξε νούμερο στα ρούχα – Η αποκάλυψη για το πρόγραμμα διατροφής της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αδυνάτισε και άλλαξε νούμερο στα ρούχα – Η αποκάλυψη για το πρόγραμμα διατροφής της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από σχεδόν ένα μήνα που κάνει δίαιτα, έχασε τα κιλάκια που ήθελε, φορά ένα νούμερο μικρότερο και… μπήκε στο στενό φόρεμα που είχε εδώ και καιρό στο καμαρίνι της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια την ώρα της μαγειρικής έπιασε ψιλή κουβέντα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη διατροφή που ακολουθεί η κάθεμιά τους.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Εμείς οι γυναίκες μια ζωή μιλάμε για τα κιλά μας, δεν ξέρω γιατί μας επηρεάζει τόσο… Πρέπει να κλειδώσεις το στόμα, να πεινάσεις δηλαδή τώρα που κάνει το στομάχι μου γκρρρρ και τώρα που μύρισα κάτι και έχω τρελαθεί, μην κάνω όνειρα… ξέχνα το! Εγώ δηλαδή αυτό λέω μέσα μου τις φορές που θέλω να μπω σε ένα πρόγραμμα… Να μη λέμε τώρα θα φάμε γιατί έχουμε γιορτές, τώρα θα φάμε γιατί έχουμε επέτειο, γιατί είμαι στεναχωρημένη… Πρέπει να τα πετάξεις αυτά από μέσα σου. Να κάνεις, ό,τι κάνεις για εσένα»!

elenimenegaki_1702037613_3253249751767305269_205797726.jpg

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Εγώ δηλαδή σήμερα με θαύμασα… που έβαλα αυτό το φανταστικό, υπέροχο και στενό φόρεμα. Το είχα ένα μήνα στο καμαρίνι μου, το κοίταζα και το ξανακοίταζα και έλεγα «δεν κουμπώνει Ελένη… τρως άτιμη» και σήμερα που μπήκα, αισθάνθηκα ωραία, με θαύμασα…. Εγώ δεν αλλάζω νούμερο. Λέω έφαγες Ελένη και σταματάω… Εγώ από το κουμπί που έσπασε, είπα «Ελένη το παράκανες κουκλίτσα μου…» Αρκεί να το βάλεις στο μυαλό σου και όλα μπορείς να τα καταφέρεις»!

Δείτε όσα αποκάλυψε για τη διατροφή της στο παρακάτω απόσπασμα αλλά και την αλλαγή στο σώμα της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved