Χάρης Σιανίδης: «Έχω περάσει δύσκολα και συνεχίζω να περνώ»
Showbiz

Χάρης Σιανίδης: «Έχω περάσει δύσκολα και συνεχίζω να περνώ»

Η πρωτοπόρος εταιρεία Beautiful People Pr - Events, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων είναι δημιουργία ενός ανθρώπου που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια στο χώρο του ελληνικού star system.

Και φυσικά ο λόγος για τον Χάρη Σιανίδη. Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για την απόφασή του να δημιουργήσει την εταιρεία ενώ μιλά και για τη σκέψη του να ολοκληρώσει αυτόν τον κύκλο.

1675183448372-501704704-sianidis-1.jpg

Πώς πήρες την απόφαση να ιδρύσεις εταιρεία;

Το 2010 αποφάσισα να σταματήσω να δουλεύω ως freelancer - εργαζόμουν σε κλαμπ, ως στυλίστας, έκανα booking σε τραγουδιστές για συναυλίες και περιοδείες. Στο κατώφλι των 30, θέλησα να οργανωθώ. Είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου γιατί τα έκανα όλα στη σωστή εποχή. Επίσης, έχω εργαστεί πολύ σε 24/7 alert ρυθμούς κάνοντας δέκα δουλειές ταυτόχρονα. Έχω περάσει δύσκολα και συνεχίζω να περνώ. Είναι ένας συνεχής αγώνας. Αυτή η δουλειά σού δίνει πολλά, αλλά σου παίρνει την ψυχή. Απαιτεί τεράστια εσωτερική ισορροπία, δουλειά με τον εαυτό σου, πίστη στον Θεό και να έχεις μέσα σου ισχυρές τις αξίες της συγχώρησης και της κατανόησης - ειδικά σε ένα χώρο ανελέητο, που καθημερινά σε κάνει να αναμετριέσαι με τους προσωπικούς σου δαίμονες φλερτάροντας με τη ματαιοδοξία, την απληστία και την απόγνωση.

Από το 2010 μέχρι σήμερα, έχουν αλλάξει πολλά, κυρίως λόγω της αύξησης της επιρροής των social media. Πώς το χειρίστηκες αυτό;

Στην αρχή επιφυλακτικά. Δεν ήμουν ιδιαίτερα παιδί του facebook, όμως έγινα φανατικός του instagram. Κατάλαβα πολύ νωρίς ότι μπορεί να αποτελέσει σπουδαίο επαγγελματικό εργαλείο, επένδυσα σε αυτό και φυσικά δικαιώθηκα. Πλέον κάθε δημοσίευση της Beautiful People Pr - Events τη βλέπουν πάνω από 200.000 άνθρωποι.

haris-sianidis-people-51-1.jpg

Γιατί ανέφερες ότι σκέφτεσαι να ολοκληρώσεις αυτό τον κύκλο;

Είναι δύσκολο να βάλεις τέλος σε κάτι. Θαυμάζω τους ανθρώπους που καταφέρνουν να το πουν και να το πράξουν την κατάλληλη στιγμή. Το σκέφτομαι ήδη γιατί ξεκίνησα πολύ νέος, στα 21 μου ήμουν ήδη επιτυχημένος και αγόρασα το πρώτο μου σπίτι με χρήματα από τη δουλειά μου. Παρήγα όλη μου τη ζωή δουλειά υψηλού επιπέδου και μεγάλου όγκου επίσης. Διακοπές έκανα ουσιαστικά μετά τα 35 μου. Εκεί αποφάσισα να κατεβάζω διακόπτες στα πάντα. Αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι τα μικρά πράγματα, έναν καφέ, ένα απόγευμα Πέμπτης ελεύθερο, μία ώρα στο γυμναστήριο. Πρέπει να είμαι πάντα διαθέσιμος και πάντα ευέλικτος - και είμαι, όπως επίσης είμαι δέσμιος της δουλειάς μου και της ζωής μου γιατί έχω κάνει τη ζωή μου δουλειά. Ωστόσο μπαίνω σε μια φάση στην οποία θέλω ηρεμία, γαλήνη και να δώσω μεγαλύτερη βάση τον εαυτό μου

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved