Λασκαράκη: Η ερωτική εξομολόγηση ανήμερα της γιορτής του άντρα της, Λευτέρη & οι κοινές φώτο
NDP photo agency
Showbiz

Λασκαράκη: Η ερωτική εξομολόγηση ανήμερα της γιορτής του άντρα της, Λευτέρη & οι κοινές φώτο

Την ονομαστική του γιορτή έχει ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη του ευχήθηκε και δημόσια μέσω Instagram δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες.

Χρόνια πολλά με μια μαντινάδα του ευχήθηκε η Βάσω Λασκαράκη και ο σεφ της απάντησε.

«Τα μάτια σου είναι η αφορμή και το χαμόγελό σου κι ότι ‘χω μέσα στη καρδιά θα το βαστάς δικό σου. Χρόνια πολλά αγάπη μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της δημοσιεύοντας κοινά τους στιγμιότυπα.

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «15december #eleftherios #mylove» και της απάντησε ο σύζυγός της.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει για το γάμος της με τον Λευτέρη Σουλτάτο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το ότι ήρθε ο Λευτέρης στη ζωή μου ήταν κάτι πολύ καλό για μένα, που είχε, βέβαια, και τις δυσκολίες του. Δεν ήταν κάτι εύκολο. Όταν δύο άνθρωποι που έχουν βγει από προηγούμενους γάμους, με παιδιά, επιχειρούν να φτιάξουν μία διευρυμένη οικογένεια, μία οικογένεια μωσαϊκό που πρέπει τα παζλ να ενωθούν και να ταιριάξουν όλα, είναι φυσικό ότι θα υπάρξουν κλυδωνισμοί. Όμως, πιστεύω ότι εκείνοι που επιλέγουν να φτιάξουν τη ζωή τους, έχοντας το βιογραφικό τους κάποιο διαζύγιο, είναι πιο αποφασισμένοι να κάνουν καλύτερα τα πράγματα αυτή τη φορά. Δεν θεωρώ ότι ένας χωρισμός είναι αναγκαστικά μία αποτυχία." είπε η Βάσω Λασκαράκη στο περιοδικό Vita.

Δείτε παρακάτω τις κοινές φωτογραφίες τους, αλλά και το τρυφερό μήνυμα του Λευτέρη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved