Showbiz

Τσαλταμπάσης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση ότι θα γίνει μπαμπάς - Η Αγοραστή είναι ήδη 8 μηνών

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης «πετάει στον 7ο ουρανό» από ευτυχία αφού σε λίγες εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με την επίσης ηθοποιό Αγοραστή Αρβανίτη

«Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, δεν το έχω ξανανιώσει... Είμαστε στο τελικό στάδιο της κύησης. Είναι υπέροχα τα συναισθήματα από την πρώτη μέρα» είπε αρχικά στην εκπομπή I Love Σου Κου ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ο οποίος εξήγησε πώς κατάφερε να κρύψει τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή του.

Πολύ πρόσφατα μάθαμε για τον γάμο του με την αγαπημένη του, Αγοραστή ενώ με μία ανάρτησή του ανήμερα των γενεθλίων του αποφάσισε να ανακοινώσει και ότι θα γίνει σύντομα μπαμπάς.

«Έχω μία γλυκιά αγωνία χωρίς όμως να βιάζομαι κιόλας. Θέλω να ζω την κάθε μέρα και να απολαύσω αυτό το γλυκό ταξίδι που θα ξεκίνησε βέβαια με τον ερχομό του μωρού» είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της γυναίκας του.

Φυσικά η χαρά του ζευγαριού δεν περιγράφεται καθώς έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία πριν υποδεχτεί το μωρό του που θα αλλάξει τη ζωή του.

Δείτε τι δήλωσε ο μέλλων μπαμπάς στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved