Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι 4 εξωσωματικές, η ζήλεια για τον σύζυγό της και πώς την μπέρδεψε ο Κούρκουλος
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι 4 εξωσωματικές, η ζήλεια για τον σύζυγό της και πώς την μπέρδεψε ο Κούρκουλος

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα για την προσωπική της ζωή, για το πώς καταφέρνει να κρατάει ζωντανό τον γάμο της με τον δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα αλλά και για ένα περιστατικό που προκάλεσε γέλιο. 

Μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Είναι στο χέρι και των δύο να κρατάνε τη σχέση δυνατή και θερμή, εάν το αφήσεις σε αφήνει και αυτό. Αυτό που έχουμε καταφέρει με τον σύζυγό μου είναι να μην ξεπερνάμε τα όρια. Είμαι ένας άνθρωπος που φαίνομαι, είτε είμαι χαρούμενη είτε στενοχωρημένη, είμαι ανοιχτό βιβλίο. Είμαι ειλικρινής. Τον πρώτο καιρό υπήρχε η ζήλεια, το πάθος, αλλά μετά τα καταφέραμε. Είμαι λίγο ζηλιάρα, αλλά δεν το δείχνω. Δεν θα στο πω, αλλά μπορεί να αντιδράσω με διαφορετικό τρόπο. Είμαι και πολύ εγωίστρια. Είμαστε ένα έντονο ζευγάρι, αλλά αυτό κρατάει τη σχέση».

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, πολλοί την νομίζουν ως σνομπ και υπερβολικά σοβαρή κι όταν την γνωρίζουν λένε ότι δεν την περίμεναν έτσι.

«Σκέφτομαι εάν πρέπει να αλλάξω κάτι, αλλά αυτή είμαι» κατέληξε για το συγκεκριμένο θέμα.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου επίσης παραδέχτηκε: «Μου λείπει όταν δεν είμαι μαζί με τον γιο μου και προσπαθώ όσο είμαι μαζί του να έχω ποιοτικό χρόνο. Χθες έπαιζα δεινόσαυρους, κυνηγητό, κρυφτό, μέχρι και μπάσκετ, για να αναπληρώσω τον χρόνο».

Επίσης μίλησε και για μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής της καθώς αποκάλυψε: «Έπαθα πριν λίγο καιρό ένα βαθύ κρυολόγημα, έπαιζα στο θέατρο και δεν μπορούσα να μιλήσω, να αναπνεύσω. Πέρασα πολύ έντονο στρες. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάνουν άλλοι και πρόβες και 10 ώρες γύρισμα και παράσταση, εγώ δεν αντέχω, δεν έχω χρόνο. Γι’ αυτό επέλεγα ή το ένα ή το άλλο. Από το άγχος και το στρες βγάζω συνέχεια έρπη, τουλάχιστον εκεί ξεσπά ο οργανισμός μου».

Όπως είπε, ο σύζυγός της στέκεται δίπλα της, καθώς δεν είναι εύκολο να είναι περίοδος γιορτών κι εκείνη αν βρίσκεται στο θέατρο.

«Είναι ακόμα ταμπού οι εξωσωματικές»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου, από τις λίγες επώνυμες που μίλησαν για τις εξωσωματικές στις οποίες υποβλήθηκαν προκειμένου να αποκτήσουν παιδί, αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο όλο θέμα, τονίζοντας πως έχασε 10 με 11 κιλά και έχει επανέλθει καθώς πιστεύει πως πλέον έχει περάσει πολύς καιρός από τις παραπάνω διαδικασίες και τις ορμόνες που είχε πάρει.

«Έκανα 4 εξωσωματικές και μία σπερματέγχυση, οπότε χρειάστηκαν 5 χρόνια για να επανέλθω. Είναι ακόμα ταμπού οι εξωσωματικές γιατί οι γυναίκες δεν αποδέχονται εύκολα πως δεν μπορούν να κάνουν φυσιολογικά παιδί» είπε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον ρόλο της Ευανθίας στις «Ψυχοκόρες».

«Στις Ψυχοκόρες η Ευανθία είναι η στέρφα και δεν μπορεί να κάνει παιδί, αυτό είναι που με κέντρισε στον ρόλο της. Ταυτίστηκα μόλις μου έδωσαν το σενάριο. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ τις δυσκολίες για το θέμα της εγκυμοσύνης, ήταν ένας σπουδαίος αγώνας για μένα».

Τέλος, η Μαρίνα Ασλάνογλου αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό, καθώς όπως είπε την μπερδεύουν συνεχώς με τη Μελίνα Ασλανίδου. Όπως περιέγραψε: «Ήμασταν στο «Στην Υγειά μας» και καθόταν απέναντι ο Άλκης Κούρκουλος. Μου έστειλε μήνυμα στο κινητό και μου λέει κοίτα το κινητό σου. Δεν μου είχε έρθει τίποτα, το είχε στείλει στην Μελίνα Ασλανίδου!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved