Ο Κυριάκος Κυανός στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού–«Είδαμε την μητέρα των 3 παιδιών από την Πάτρα»
Showbiz

Ο Κυριάκος Κυανός στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού–«Είδαμε την μητέρα των 3 παιδιών από την Πάτρα»

Ο Κυριάκος Κυανός θα βρεθεί ξανά στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα τραγουδήσει τις επιτυχίες του ενόψει τον γιορτών και μίλησε για αυτό το γεγονός.

Ο Κυριάκος Κυανός είπε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη:

«Για δεύτερη χρονιά, με πολύ μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση της διευθύντριας των γυναικείων φυλακών, κ. Κωνσταντοπούλου, να μετάσχω στην εκδήλωση “Χριστουγεννιάτικο Σερβίς στη Μουσική”. Μια πολύ ωραία εκδήλωση, που θα ξεκινήσει με αγώνα βόλεϊ μεταξύ επίλεκτων αθλητριών της Volley League Γυναικών εναντίον των κρατουμένων. Μετά η σκυτάλη θα δοθεί στη μουσική και στη διασκέδαση. Ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στην ορχήστρα με μαέστρο τον Κωνσταντίνο Βεντούρη, που αφιλοκερδώς και με μεγάλη προθυμία θα είναι και πάλι εκεί… αλλά και στην Ελένη Γρίβα, που θα τραγουδήσει μαζί μου!

kianos.jpg

Είναι τιμή μου, αλλά και ευλογία, να μοιραστώ λίγη χαρά με τις κρατούμενες στον Κορυδαλλό. Με γυναίκες που από μοιραία λάθη, συγκυρίες, ίσως και αδικίες, βρίσκονται στην τόσο σκληρή πραγματικότητα του εγκλεισμού, που πιστεύω είναι ακόμη πιο σκληρή τις άγιες μέρες που έρχονται, μέρες απολογισμού και αίσθησης απουσίας των αγαπημένων μας προσώπων. Όποια και να είναι η πραγματικότητα, δεν παύει να είμαστε άνθρωποι.»!

Και πρόσθεσε ο Κυριάκος Κυανός: «Οι ψυχές, εξάλλου, δεν γνωρίζουν από ταμπέλες, και η αγάπη δεν γνωρίζει τη διάκριση. Γιατί, όσο πιο σκληρά δοκιμαζόμαστε, τόσο αξίζουμε στιγμές χαράς και κεφιού. Ως άνθρωπος, που η ζωή μου δεν υπήρξε εύκολη, το γνωρίζω, κι έτσι νιώθω ευγνωμοσύνη γι’ αυτή την ευκαιρία. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία!

kianos2.jpg

Αν μπορούσα, θα έστελνα τώρα στα κορίτσια στον Κορυδαλλό ένα μήνυμα που θα έλεγε: “Κορίτσια, επιτρέψτε μου να σας ταξιδέψω για λίγο έξω από τα προβλήματα, κι ετοιμαστείτε για ωραίες μουσικές στιγμές! Καλές γιορτές σε όλους με την αγάπη να πρωταγωνιστεί».

Πέρσι τα Χριστούγεννα είχα ξανατραγουδήσει εκεί. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Δίνεις χαρά σε γυναίκες που τη χρειάζονται. Ήταν και η Πισπιρίγκου πέρσι, αλλά δεν ήρθε, γιατί δεν προαυλιζόταν. Από το παράθυρο, μακριά, την είδαμε. Ήταν σε κελί ασφαλείας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved