Γρηγόρης Αρναούτογλου: To πάρτι γενεθλίων, οι λαμπεροί καλεσμένοι, και η ευχή του γιου του
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: To πάρτι γενεθλίων, οι λαμπεροί καλεσμένοι, και η ευχή του γιου του

Όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος έγινε 50 χρονών! 

«Δεν έχω κάνει ποτέ πάρτι γενέθλιων. Πέρασα κρίση ηλικίας στα 40 μου. Ο γιος μου έστειλε μήνυμα και μου έγραψε «Σε αγαπώ». Έχω γράψει μία κασέτα με όσα Θέλω να πω στον γιο μου, αν δεν προλάβω να του τα πω. Η νύφη μου, μου έκανε δώρο ένα χαρτί υγείας. Ο γέρος η από πέσιμο η από…. Δεν νομίζω να με δείτε σε κάποιο πρωινό του χρόνου, το έχω όμως στο μυαλό μου. Δεν θα άφηνα το ραδιόφωνο για να κάνω πρωινό», είπε ο εορτάζων Γρήγορης Αρναούτογλου.

«Να είναι γέρος ο Γρηγόρης και να χαίρεται το παιδί του. Είμαστε χρόνια φίλοι. Δεν βρισκόμαστε όμως συχνά», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος.ο

grigoris-2.jpg

Ο αδερφός Σάκης Αρναούτογλου υπογράμμισε πως, «χωρίς τον Γρηγόρη δεν θα είχα καταφέρει αυτά που έχω κάνει. Με τον Γρηγόρη όταν ήμασταν παιδιά μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο. Πλέον συνεργαζόμαστε μαζί στο ραδιόφωνο. Ο Γρηγόρης είναι δοτικός ως άνθρωπος δίνει και τη ψυχή».

«Θα μπορούσατε να με δείτε να συνεργάζομαι με τον Γρήγορη», σχολίασε η Μαρία Ηλιάκη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τη συνεργασία της με τον εορτάζοντα.

«Με τον Γρηγόρη περάσαμε δύσκολες τηλεοπτικές φάσεις. Όταν έφυγα από τον άλπεια με ρώτησε αν χρειάζομαι λεφτά, να μου δώσει. Συγκινούμαι γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Γρηγόρη και θέλησε να με βοηθήσει. Με πίστεψε στην παρουσίαση και μου είπε ότι όταν σε γνωρίσει το τηλεοπτικό κοινό πολλές παρουσιάστριες δεν θα έχουν δουλειά. Ο Γρηγόρης θα είναι καλεσμένος στη βραδινή μου εκπομπή. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον γρήγορη. Θα του έδινα τη θέση μου. Μετά τον μικρούτσικο είναι ο νούμερο 1 παρουσιαστής στην ψυχαγωγία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

grigoris121.jpg

Ο Πέτρος Πυλαρινός και ο Δημήτρης Σταρόβας είπαν: «Δεν θέλω να απαντήσω σχετικά με το αν θα είμαι στο YFSF, γιατί δεν προχωράει το πρότζεκτ», είπε ο τραγουδιστής των Alcatrash, ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας παραδέχθηκε πως «με τον Γρηγόρη θα έκανα τα πάντα».

Ο Λευτέρης Πανταζής αφιέρωσε στον εορτάζοντα, «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

«Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τηλεόραση και το αποδεικνύει. Σε ευχαριστώ Γρηγόρη για ό,τι έχεις κάνει για έμενα», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.

1702889851396-985642816-arnaoutoglou22.jpg

Στο πάρτι γενεθλίων του ήταν και η σύντροφός του, Νάνσυ Αντωνίου αλλά και ο γιος του, Αναστάσης.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα με τα όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved