Ρούλα Ρέβη: Χριστουγεννιάτικες εικόνες από το σπίτι της! Το υπέροχο δέντρο & το χαλί που θα ζηλέψεις
Showbiz

Ρούλα Ρέβη: Χριστουγεννιάτικες εικόνες από το σπίτι της! Το υπέροχο δέντρο & το χαλί που θα ζηλέψεις

Υπέροχες εικόνες γεμάτες ζεστασιά από το σπίτι της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα.

Το ζευγάρι με τα δυο του παιδιά μόλις μετακόμισε και το νέο τους σπίτι είναι σκέτο όνειρο, έτσι ακριβώς όπως το είχαν φανταστεί.

Τόσο η διάσημη φωτογράφος όσο και ο επιτυχημένος ηθοποιός, έχουν βάλει τις προσωπικές τους πινελιές και αυτό φαίνεται σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους.

0574d264-roula-revi-2.jpg

Η οικογένεια μάλιστα πρόσφατα στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Ρούλα Ρέβη είναι απίθανες.

Δες στη gallery

«Μαζί του θα ζω ας μην κοροϊδευόμαστε απλά στο ρινγκ που παλεύω με τους φόβους μου για τα παιδιά μου κάθε μέρα δυναμώνω κιόλας, προπονούμαι και ευχαριστώ που ξυπνάω και ξεχνάω κάθε τι δύσκολο και έχω γίνει υπέροχη ηθοποιός για να κάνω τα παιδιά μου να πιστέψουν με όλη τους τη καρδιά πως ετούτος ο κόσμος είναι καλός, είναι υπέροχος και όλα θα πηγαίνουν καλά αν είναι καλοί άνθρωποι γιατί οι καλοί άνθρωποι κερδίζουν. Χρόνια πολλά αγάπες μου, φωτεινά μου αστέρια που τις νύχτες ψάχνω να βρω πως θα κάνουμε όμορφες τις μέρες σας. Σας λατρεύουμε», είχε γράψει πρόσφατα η ίδια με αφορμή τα γενέθλια των παιδιών της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved