Γονίδης για Πρωτοψάλτη: «Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή»
Showbiz

Γονίδης για Πρωτοψάλτη: «Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή»

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στο Πρωινό και αναφέρθηκε στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη, η οποία αφαίρεσε της λέξη "χοντρή" από το τραγούδι "Άδωνις".

Ο Σταμάτης Γονίδης είπε: « Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή, δεν με ενδιαφέρει, ούτε καν ασχολούμαι. Δεν με ενδιαφέρει καν. Μου είναι εντελώς αδιάφορη, ούτε τη μουσική της ακούω, ούτε τα τραγούδια της ακούω, τελείως αδιάφορη. Δεν ασχολούμαι ούτε με τα προσωπικά της, ούτε με τα καλλιτεχνικά της. Δεν με ενδιαφέρει, ούτε μου αρέσει η μουσική της».

Και όταν ρωτήθηκε: «Δεν θα έδινες ποτέ τραγούδι σου στην Πρωτοψάλτη;», ο τραγουδιστής απάντησε: «Μα δεν μπορεί να πει λαϊκό τραγούδι η κυρία. Λέει κάποιου άλλου είδους τραγούδια, τα οποία δεν αφορούν νομίζω τη μεγάλη μερίδα του λαού. Εγώ αυτό που ζητάω από έναν τραγουδιστή δεν το έχει».

gonidis.jpg
5152645

Όσον αφορά τη κίνησή της να αφαιρέσει τη λέξη "χοντρή" από το τραγούδι "Άδωνις", ο Σταμάτης Γονίδης τόνισε: «Αν ήμουν εγώ ο δημιουργός θα της το απαγόρευα αν δεν με είχε ρωτήσει. Θα έπρεπε να με ρωτήσει και να πάρει την άποψή μου, τη γνώμη μου και το ΟΚ από εμένα να το κάνει. Ο Κραουνάκης όταν το έγραψε αυτό ήταν σε φάση χιουμοριστική, ήταν στην τρέλα του απάνω και έγραψε αυτό το κομμάτι. Δεν το ανέφερε ρατσιστικά νομίζω γιατί δεν είναι ρατσιστής ο Σταμάτης».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved