Τάσος Μπουγάς: Το παρασκήνιο πίσω από τα... γαλλικά του σε πίστα της Μελβούρνης
Showbiz

Τάσος Μπουγάς: Το παρασκήνιο πίσω από τα... γαλλικά του σε πίστα της Μελβούρνης

Ο Τάσος Μπουγάς αποκάλυψε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα το παρασκήνιο πίσω από τα... γαλλικά του πάνω σε πίστα της Μελβούρνης.

Ένα έντονο περιστατικό σημειώθηκε σε νυχτερινή εμφάνιση του Τάσου Μπουγά στην Αυστραλία, όταν μία θαυμάστρια προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες και άγγιξε τα οπίσθια του τραγουδιστή.

Ο «Πλανητάρχης» δεν δίστασε να την στολίσει κανονικά, μην μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του. Όπως εξήγησε ο τραγουδιστής στο «MEGA Καλημέρα», η διεύθυνση του μαγαζιού απομάκρυνε από το νυχτερινό κέντρο την γυναίκα μετά την άσεμνη κίνηση που έκανε.

tasos-bougas-850x460.jpg

«Την ώρα που ήταν να βγω ήρθε μία γυναίκα μπροστά μου και μου λέει στα εγγλέζικα να της δώσω τα γυαλιά μου. Τα γυαλιά μου δεν τα δίνω. Μου λέει «θέλω για πέντε λεπτά να μου τα δώσεις». Ρε, είσαι καλά, της λέω, που θα σου δώσω τα γυαλιά; Βγήκα στην πίστα, χόρευε όλος ο κόσμος, χόρευε κι αυτή και κάποια στιγμή μου το ξαναλέει. Της λέω “φύγε, παράτα με ήσυχο, γιατί εγώ δουλεύω”».

«Έρχεται τριγύρω μου και μου κάνει μία άσχημη χειρονομία, μου έπιασε τον κ@@@. Εκεί είπα αυτά που έπρεπε να πω για να καταλάβει αυτή. Ήρθαν του μαγαζιού και το αφεντικό, την βούτηξαν και τη διώξανε».

«Η γυναίκα δεν ήταν Ελληνίδα. Εγώ για τις Ελληνίδες τραγουδάω, τις αγαπάω τις Ελληνίδες, θα μπορούσα να ξηγηθώ έτσι; Φυσικά, αν μου ξηγιόταν και Ελληνίδα έτσι, το ίδιο θα έκανα, αλλά οι Ελληνίδες δεν κάνουν αυτά τα πράγματα. Παρόλο που είχε 1.100 άτομα στη σάλα μέσα, φέρθηκα ωραία. Εάν ήταν άλλος δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε κάνει», είπε.

1600-tasos-bougas.jpg

Όπως φαίνεται, πολλά είναι τα ακραία περιστατικά που έχει βιώσει στις πίστες ο Τάσος Μπουγάς, καθώς πριν από δύο ημέρες μια ομάδα γυναικών του έσκισε του πουκάμισο καθώς τραγουδούσε.

Με αφορμή την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις», ο Τάσος Μπουγάς αναφέρθηκε στο γνωστό άσμα του «Έλα στον παππού» και εξήγησε γιατί δεν θα άλλαζε ούτε ένα στίχο.

«Όχι, γιατί τι λέει ο παππούς; Μιλάει για μικρά παιδιά. Ο παππούς τα αγαπάει και τα φωνάζει για να παίξουν μαζί του, να τους δώσει καραμέλες ή χαρτζιλίκι».

tasos-bougas3.jpg

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, όταν δούλευε στο εξωτερικό και για να παραμείνει λίγο ακόμα είχε βρει έναν τρόπο για να το πετύχει: να… παντρεύεται!

Τέλος, ξεκαθάρισε πως ο Μηδενιστής δεν είναι γιος του, ενώ αποκάλυψε πως ούτε ο γιος του, ούτε η εγγονή του ασχολούνται με το τραγούδι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved