Γιώργος Μιχαλακόπουλος: Συντετριμμένες η σύζυγος και οι κόρες του στην κηδεία του
Showbiz

Γιώργος Μιχαλακόπουλος: Συντετριμμένες η σύζυγος και οι κόρες του στην κηδεία του

Κηδεία Γιώργου Μιχαλακόπουλου: Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα, Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών.

Συντετριμμένες στην κηδεία του ήταν η σύζυγός του, Αθηνά και οι δύο κόρες του, Ιωάννα και Ελένη.

1703076817318-550500893-20231220141619_6Z3A1498.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του για τη γυναίκα του, Αθηνά: «Γνώρισα την Αθηνά στη Σχολή του Κουν. Ήμουν στο τρίτο έτος, έβγαινα, κι εκείνη ήταν στο πρώτο, έμπαινε. Από τότε είμαστε μαζί, εξήντα χρόνια, ίσως και παραπάνω. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Συνέχεια τον ανακάλυπτα και τον ανακαλύπτω. Δεν έχει σταματήσει αυτός ο διάλογος. Όχι, δεν είναι καθόλου κουραστικό να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο, μια χαρά είναι. Παντρευτήκαμε όταν έπαιζε η Αθηνά, στον Πειραιά με τον Αλεξανδράκη, στο "Έγκλημα και Τιμωρία" του Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία του Σεβαστίκογλου και έκανε τη Σόνια. Μας πάντρεψε η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ. Είχα πέσει τότε πάνω σε θιάσους που φώναζαν ποιος θα μας παντρέψει. Ήταν να μας παντρέψει η Δέσπω (σ.σ. Διαμαντίδου) αλλά τελικά κουμπάροι έγιναν η Αλίκη και ο Δημήτρης. Δεν κάναμε μετά παρέα -είχαμε παίξει λίγο μαζί με την Αλίκη, στο "Καμπαρέ"».

20231220145901_6Z3A16525069.jpg

Και για τις κόρες του, είχε πει: «Νομίζω ότι τα πήγα καλά σαν πατέρας. Τα πολλά εύσημα ανήκουν στην Αθηνά. Εκείνη είναι η βάση της οικογένειας, κι εγώ από κοντά. Έπεσα και σε καλά παιδιά... Είμαι ευτυχής που και η Ιωάννα και η Ελένη είναι μια χαρά. Η Ιωάννα είναι σκηνοθέτρια και η Ελένη ζωγράφος. Και οι δύο πήραν το μικρόβιο της Τέχνης -ευτυχώς δεν έγιναν ηθοποιοί. Ζήσαν τον πόνο και τις χαρές. Αλλά ο πόνος είναι πιο μεγάλος. Πόνος, κόπος, αγωνία, ανασφάλεια, είναι στοιχεία της δουλειάς του καλλιτέχνη»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved