5+1 χτενίσματα για τις ημέρες των εορτών - Αντέγραψε το στιλ των λαμπερών celebrities!
Showbiz

5+1 χτενίσματα για τις ημέρες των εορτών - Αντέγραψε το στιλ των λαμπερών celebrities!

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι προ των πυλών και είναι καιρός να κατασταλάξετε στο χτένισμα που θέλετε να έχετε τις βραδιές των εξόδων σας στα ρεβεγιόν ή τέλος πάντων όπου επιλέξετε να περάσετε καλά. 

Όλες μας θέλουμε να λάμπουμε αυτές τις μέρες και να εμφανιζόμαστε με την πιο καλή εκδοχή του εαυτού μας. Φοράμε τα ρούχα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαμε καθώς απαιτούν επισημότητα και φτιάχνουμε τα μαλλιά μας λίγο πιο εξαντρίκ για να ξεχωρίζουμε. Παπούτσια και αξεσουάρ είναι ό,τι πιο αναγκαίο για ένα ολοκληρωμένο γιορτινό λουκ που θα απογειώσει την εμφάνισή σας.

Βέβαια, το πιο σημαντικό, εκείνο στο οποίο δίνουμε οι περισσότερες σημασία αυτές τις ημέρες είναι το hair styling που θα επιλέξουμε για μία βραδινή έξοδό μας είτε πρόκειται για τα Χριστούγεννα είτε για την Πρωτοχρονιά.

Εμείς όμως δεν σας αφήνουμε έτσι. Το Instagram είναι ένας πολύ καλός οδηγός και αν κάνεις μια γύρα σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σε ξετρελάνει! Φέτος, πάντως, τα κυματιστά μαλλιά έχουν την τιμητική τους...

Η Κατερίνα Καινούργιου για παράδειγμα μπορεί να κάνει κάποιες φορές υπερβολικά χτενίσματα όμως αξίζει να το δοκιμάσεις κι εσύ. Είναι σικ και σέξι!

Πάρε ιδέες βλέποντας τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved