Showbiz

Good Job Nicky: H άγνωστη ιστορία με την Αλεξίου και το σχόλιο για τον πατέρα του-«Είναι ψαράς με..»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» μίλησε ο Good Job Nicky. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Evangelia και αποκάλυψε τον πιο μεγάλο του στόχο.

Η ίδιος μίλησε για την Eurovision, την εμφάνισή του και τη σχέση του με τη Χαρούλα Αλεξίου.

«Ο στόχος μου είναι ένα Grammy, το όνειρο είναι επτά . Η Eurovision είναι ένα πάρα πολύ όμορφο σκαλοπάτι και θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ στο αεροδρόμιο με το τρόπαιο. Έχω τραγούδια που πιστεύω πως θα πήγαιναν πολύ καλά στον διαγωνισμό», δήλωσε ο νεαρός καλλιτέχνης.

Good-Job-Nicky.jpg

«Την καλύτερη συμβουλή μου την έχει δώσει ο τραγουδιστής του έρωτα, ο πατέρας μου. «Η αγάπη δεν θέλει χρόνο, θέλει ταχύτητα». Ο πατέρας μου είναι ένας ψαράς με καλή φωνή. Αυτό πρώτα. Είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, έρχεται στην Πάρο, αράζει, ψαρεύει και καμιά φορά τραγουδάει κιόλας. Απλά το κάνει πολύ πετυχημένα», είπε για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

good-job-1.jpg

«Ο πατέρας μου στη μόνη συναυλία που έχει κάνει στην Πάρο είχε έρθει η Χαρούλα Αλεξίου. Τη φιλοξενήσαμε και ήμουν 8 χρονών στο πιάνο, έγραφα ένα δικό μου τραγούδι. Πέρασε η Χαρούλα με τον καφέ στο χέρι, με βλέπει και μου λέει: το θέλω. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου αυτό», αποκάλυψε.

«Η μουσική ήταν κάτι που με κυνηγούσε από παιδί. Πάντα πριν κοιμηθώ έρχονταν στο κεφάλι μου στιχάκια, συνθέσεις», τονίζει ο Good Job Nicky.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved