Καραμπέτη: Η ηλικία, οι επιτυχίες και γιατί γνωρίζουμε ελάχιστα για τον άντρα στο πλευρό της
Showbiz

Καραμπέτη: Η ηλικία, οι επιτυχίες και γιατί γνωρίζουμε ελάχιστα για τον άντρα στο πλευρό της

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της και παρά το γεγονός ότι πλέον σε όλες τις δουλειές της είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια, προτιμάει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Όμως δεν είναι και από τις επώνυμες κυρίες που βάζει σκοπό της ζωής της να κρύψει κάτι που την αφορά. Αντιθέτως, σε πρόσφατη συνέντευξή της τον περασμένο Νοέμβριο, η 65χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει για τη μακροχρόνια σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Κρις Ραντάνοφ.

KARAMPETI.jpg

«Είμαι εδώ και 15 χρόνια με τον Κρις Ραντάνοφ. Δεν καταλάβαμε πότε κύλησαν τα χρόνια» είχε παραδεχτεί ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία της, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είχε αποκαλύψει: «Είναι πάρα πολύ εύκολο να ζει κανείς μαζί μου, ρωτήστε όλους τους συντρόφους και όλους τους φίλους μου. Είμαι τόσο βολική, ακριβώς επειδή σέβομαι τον άλλον... Ακριβώς επειδή ξέρω ότι ο καθένας ανήκει στον εαυτό του και σε κανέναν άλλον, και αν κάποιος κάνει κάτι, θα το κάνει επειδή έτσι ήταν η στιγμή, έτσι ήταν η προσωπική του ανάγκη, η προσωπική του επιθυμία, όσο και αν εγώ πληγωθώ, όσο και αν αυτό γκρεμίσει μέσα μου πράγματα, ναι, θα το καταλάβω. Θεωρώ ότι δεν έχω κανένα δικαίωμα να ζητώ από τον άλλο να μην κάνει κάτι που θέλει να κάνει».

Σε ό,τι αφορά τώρα τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει: «Εγώ δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί πολλές φορές βλέπω μέσα στις οικογένειες τα μυστικά και τα ψέματα. Ήμουν υπέρ του να είναι κανείς σε μια σχέση όσο κρατάει η αλήθεια και η ένταση του συναισθήματος, παρά να υπόκειμαι σε συμβιβασμούς.

Η απιστία είναι μέσα στη φύση του ανθρώπου, φυσικά την κατανοώ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με πληγώνει. Φυσικά και θα με πλήγωνε κάτι τέτοιο και με έχει πληγώσει, κανένας δεν είναι υπεράνω αυτών των καταστάσεων».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved