Παναγιώτης Τριβυζάς: Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή θα γίνει πατέρας & μόλις το ανακοίνωσε
Showbiz

Παναγιώτης Τριβυζάς: Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή θα γίνει πατέρας & μόλις το ανακοίνωσε

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Παναγιώτης Τριβυζάς και μόλις το ανακοίνωσε στο Instagram του δημοσιεύοντας το υπερηχογράφημα.

Ο Παναγιώτης, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με την Σταυρούλα Χρυσαειδή ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Baby Trivi on the road !!! Φέτος τα Χριστούγεννα έχουμε το καλύτερο δώρο».

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς και η Ιωάννα Καραΐσκου δημοσίευσαν το υπερηχογράφημα και πόσταραν ακόμα μία κοινή φωτογραφία τους δίνοντας ένα παθιασμένο φιλί.

panagiotis_trivizas_official_1700155122_3237458276496392937_8969925347.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι είχε πει σε συνέντευξή του ο Παναγιώτης: «Είμαι με έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, με ένα υπέροχο πλάσμα. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι με την Ιωάννα, περνάμε πολύ ωραία. Δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του αθλητισμού, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι διευθύντρια σε μεγάλη εταιρεία. Γνωριστήκαμε σε κοινή φιλική παρέα. Ολα τα δύσκολα τα έχω αφήσει πίσω μου και προχωρώ μπροστά. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω την απόλυτη στήριξη και τη μέγιστη ψυχολογία για να πετύχω τους στόχους μου».

Και είχε τονίσει: «Είναι ένας πάρα πολύ ώριμος άνθρωπος και δεν μας ενδιέφερε αν είναι νωρίς για να συγκατοικήσουμε. Εχουμε περάσει και οι δύο δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και υπήρχε κοινό σημείο επαφής για να δούμε αν ταιριάζουμε».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν με το υπερηχογράφημα και το παθιασμένο φιλί τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved