Μιχαλάκη: Η πρώτη φωτό μετά τον ερχομό της κόρης της – Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της
Showbiz

Μιχαλάκη: Η πρώτη φωτό μετά τον ερχομό της κόρης της – Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της

Μαμά έγινε πριν από έναν μήνα η Δανάη Μιχαλάκη.

Η ηθοποιός μαζί με τον επίσης ηθοποιό, σύζυγό της, καλωσόρισαν την κόρη τους. Η μικρή σκόρπισε την ευτυχία στο σπιτικό τους με τους δυο γονείς να βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

danae_michalaki_1693302434_3179973757505264032_708623031.jpg

Και μπορεί για την ώρα μόνο η ευτυχισμένη γιαγιά, Φιλαρέτη Κομνηνού να μας έχει χαρίσει το ένα και μοναδικό στιγμιότυπο της νεογέννητης εγγονής της, ωστόσο η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η παραλία», μας χάρισε μια δίκη της φωτογραφία, την πρώτη μετά τον τοκετό.

Όπως θα δεις και στη gallery η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και είναι μια κούκλα.

Ντυμένη casual δείχνει να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και το χαμόγελο της «μαρτυρά» την ευτυχία της που αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσει με την κόρη της.

Δες την στη gallery

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες την δική μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.
Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου, είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή και οι δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ, στους σωτήρες μου ! Στον γιατρό μου @sotiristrompoukis , την μαία μου @stamvara για όλη τη «διαδρομή» και το προσωπικό του Ιασώ για την διαρκή φροντίδα αυτές τις μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη στην πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved