Χαριτοδιπλωμένος: «Έγραφαν ότι εγκατέλειψα την οικογένειά μου. Βρήκα τους εκδότες και μου είπαν...»
Showbiz

Χαριτοδιπλωμένος: «Έγραφαν ότι εγκατέλειψα την οικογένειά μου. Βρήκα τους εκδότες και μου είπαν...»

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή I Love Σου Κου και μίλησε για όλα. 

Την αρχή έκανε αναφέροντας μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Έγινα πρόσφατα παππούς, το εγγονάκι μου είναι μηνών, αγοράκι είναι!».

Στη συνέχεια γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για την εποχή πριν ασχοληθεί με το τραγούδι: «Πριν γίνω τραγουδιστής ήμουν project manager σε μια εταιρεία τροφίμων. Όσο δουλεύεις πάνω στο ταλέντο σου, τότε σου παρουσιάζονται οι ευκαιρίες. Ο έρωτας είναι έμπνευση, μας δίνει δύναμη».

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επίσης αποκάλυψε κάτι που λίγοι γνωρίζουν για το παρελθόν του. Συγκεκριμένα είπε: «Μου πρόσφεραν κάποτε ένα εκατομμύριο λίρες να πάω στην Αγγλία να δουλέψω, αλλά είπα όχι. Θα έχανα την προσωπική μου ζωή, τους φίλους μου, την Ελλαδίτσα μου. Πάντα προσπαθούσα να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή».

Τέλος, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που κάποτε είχαν κυκλοφορήσει και ανέφεραν ότι είχε εγκαταλείψει τη γυναίκα και τα παιδιά του. Και αποκάλυψε: «Το είχα διαψεύσει τότε. Πήγα και βρήκα τους εκδότες του περιοδικού και μου είπαν “το γράψαμε για να πουλήσουμε κανένα φύλλο”, τους είπα να το διαψεύσουν και το έκαναν».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα ανέφερε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved