«Ραγίζει καρδιές» το «αντίο» της μητέρας του Παντελίδη στον Καρρά:«Να μου τον κάνεις μεγάλη αγκαλιά»
Showbiz

«Ραγίζει καρδιές» το «αντίο» της μητέρας του Παντελίδη στον Καρρά:«Να μου τον κάνεις μεγάλη αγκαλιά»

Η Αθηνά Παντελίδη, μητέρα του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2016, θέλησε να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά τον οποίο και γνώριζε προσωπικά. 

Άλλωστε, Παντελής Παντελίδης και Βασίλης Καρράς είχαν συνεργαστεί πολλές φορές και εκτιμούσαν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, σήμερα, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, μικρότερος αδελφός του Παντελή, αμέσως σχεδόν μετά την είδηση ότι ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή, ανέβασε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, την οποία συνόδευε από αρκετές φωτογραφίες του μαζί του.

Τότε που ήταν ακόμα παιδί και μάθαινε τα πάντα για το λαϊκό τραγούδι, όπως τού τα μετέδιδε ο αξέχαστος Βασίλης Καρράς ο οποίος αγαπούσε πολύ τους νέους καλλιτέχνες και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τους γνωρίσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

Σήμερα (24/12) λοιπόν, λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Βασίλη Καρρά, η Αθηνά Παντελίδη ανέβασε μία κοινή φωτογραφία του Παντελή με τον αξέχαστο λαϊκό τραγουδιστή και έγραψε στη λεζάντα:

«Καλό ταξίδι τεράστιε καλλιτέχνη. Να μου τον κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά γιατί σε αγάπησε πολύ. Το αποτύπωμα σου στο τραγούδι θα μείνει ανεξίτηλο .ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved