Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης άφησαν ένα λουλούδι στον Βασίλη Καρρά
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης άφησαν ένα λουλούδι στον Βασίλη Καρρά

Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε σήμερα 26/12 η σορός του Βασίλη Καρρά, στη Θεσσαλονίκη και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να πει το δικό του αντίο στον σπουδαίο τραγουδιστή.

Γνωστοί καλλιτέχνες μεταξύ αυτών: ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άντζελα Δημητρίου, βρέθηκαν εκεί και τίμησαν με την παρουσία τους τον καλλιτέχνη.

Και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πολύ συγκινημένος, άφησε ένα λουλούδι στον Βασίλη Καρρά και το ThessToday τον απαθανάτισε κατά την άφιξή του.

argigor.jpg

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μιλώντας στις κάμερες επεσήμανε πόσο μεγάλη βοήθεια παρείχε στους νέους ο Βασίλης Καρράς. «Βοηθούσε πολύ τους νέους καλλιτέχνες, μέσα από συμβουλές, στα μαγαζιά», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του Βασίλη Καρρά, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, είπε πως η τελευταία του επιθυμία για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα τον Ιούλιο.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής (24/12) σε ηλικία 70 ετών. Τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Αύριο φίλοι, θαυμαστές και συγγενείς θα του πουν το τελευταίο αντίο, στο χωριό του, Κοκκινοχώρι, στην Καβάλα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved