Γαλάνη: Το φευγιό στην καλύτερη φάση της καριέρας της, ο παράφορος έρωτας και το παιδί που δεν ήρθε
Showbiz

Γαλάνη: Το φευγιό στην καλύτερη φάση της καριέρας της, ο παράφορος έρωτας και το παιδί που δεν ήρθε

Για τις πιο σημαντικές και κομβικές στιγμές της ζωής της, μίλησε η Δήμητρα Γαλάνη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποκάλυψε τον λόγο που πάντα έφευγε όταν ένιωθε πως ένας κύκλο κλείνει, μίλησε για τους έρωτες που έζησε αλλά και για τον λόγο που δεν έκανε παιδί.

galani-(3).jpg

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω παιδί, παρά τους έρωτες που έζησα. Δεν ήθελα αυτή την υποχρέωση. Ήθελα να είμαι ανεξάρτητη κι ακόμα έτσι είμαι. Αλλάζω χώρο και τόπο αμέσως μόλις το αισθανθώ, μόλις νιώσω ότι τελειώνει ένας κύκλος», δηλώνει η Δήμητρα Γαλάνη.

«Αυτό μπορεί να γίνει σε κάθε φάση ηλικιακή στη ζωή μου. Άλλος θα το ‘λεγε τρέλα. Πού πας τώρα 70 χρονών; Αυτή την πολυτέλεια του να αισθάνεσαι πότε τελειώνει ένας κύκλος σου τη δίνει αυτή η ανεξαρτησία. Αν είχα παιδί, δεν θα το είχα αυτό. Ερωτεύτηκα κάποτε παράφορα αλλά παιδί δεν έκανα», εξομολογείται η σπουδαία ερμηνεύτρια στο «Κ» της Καθημερινής.

1675188228294-378094921-galani.jpg

«Η πιο έντονη στιγμή ήταν το ’81, τότε που ξεκινούσε όλη αυτή η περίφημη «αλλαγή», η οποία αισθητικά και ουσιαστικά με διέλυε. Έφυγα και έζησα δύο χρόνια στο Παρίσι. Στην καλύτερη φάση της καριέρας μου, το διανοείσαι; Τα παράτησα και έφυγα», αφηγείται αμέσως μετά η Δήμητρα Γαλάνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved