Ναταλία Δραγούμη: «Επιστρέφω στην τηλεόραση με τη νέα σεζόν»
Η Ναταλία Δραγούμη επιστρέφει στην τηλεόραση
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Επιστρέφω στην τηλεόραση με τη νέα σεζόν»

Η Ναταλία Δραγούμη, από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς της, μητέρα της Κλειούς και του Φίλιππου, επιστρέφει στην μικρή οθόνη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. .

Έχει δύο θεατρικά και προβάρει το τρίτο ενώ αποκάλυψε την επάνοδό της στην TV με τη σφραγίδα της Μιμής Ντενίση.

1697705461241-237540002-dragoumi-(8).jpg

Πόσο, τελικά, ταιριάζει η μητρότητα με τις... μηχανές; «Μηχανόβια ήμουν, είμαι και θα είμαι. Από τη μηχανή απείχα τέσσερις μήνες - στις εγκυμοσύνες. Με εξυπηρετεί, είναι μέρος της προσωπικότητάς μου. Είμαι σκληρή αναβάτρια, οδηγώ σε χιόνι, βροχή, αλλά ταλαιπωρούμαι γιατί κρυώνω - τον χειμώνα φωλιάζει στα κόκκαλά μου η παγωνιά. Βέβαια, έχω σκληραγωγηθεί και δεν αρρωσταίνω». Και ο έρωτας; «Είμαι των άκρων, έντονη προσωπικότητα. Μου αρέσουν ο κίνδυνος, το πάθος, ο φόβος, ο έρωτας, που μου δίνει αφορμές να ψάχνω και να βρίσκω στιγμές ευτυχίας. Όταν τελειώνει, είναι καλό να τον αφήνεις και να αναζητάς άλλον. Μη συμβιβάζεσαι σκεπτόμενος ότι θα ζεις χωρίς αυτόν». Προσωπικό θαύμα θεωρεί «όταν πρωταντίκρισα το κοριτσάκι μου, όταν βγήκε από την κοιλιά μου. Τώρα, βλέποντας τα πανύψηλα και ώριμα παιδιά μου, και πάλι το θεωρώ θαύμα».

1675199168163-672599482-dragoumi-6.jpg

Η Ναταλία Δραγούμημε την κόρη της Κλειώ

Για το «#MeToo» τονίζει: «Αφορά στο να μιλάνε όσοι έχουν να προσθέσουν ένα πετραδάκι στη διαδικασία της χρησιμότητάς του. Νεότερη υπέστην σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν το θεωρώ τραυματική εμπειρία. Βίωσα και συμπεριφορές όχι ακριβώς κακοποιητικές, αλλά συμπεριφορές συντρόφων που πλήγωσαν τις χορδές της αθωότητάς μου - λόγω του νεαρού της ηλικίας μου. Συνέβαλαν στην απώλεια, εκείνη τη στιγμή,-της αυτοπεποίθησής μου».

Φιλίες; «Έχω φίλες από το νηπιαγωγείο. Δεν είμαι μοναχική, θέλω συνάξεις, μαγειρικές με παρέα, εκδρομές. Έχω διάθεση για ζωή και η φιλία είναι μεγάλος σύμμαχος της ζωής. Στον χώρο μας πσραείναι φευγαλέες, επιφανειακές οι φιλίες, αλλά μπορεί να ζήσεις μοναδικές στιγμές. Μια συζήτηση πίσω από τα παρασκήνια, ένα άγγιγμα, να ακουμπάς το βλέμμα σου διεισδυτικά σε ένα άλλο βλέμμα, που μπορεί να μην εξελιχθεί ούτε σε έναν καφέ, είναι μαγεία. Ουσιαστική επικοινωνία. Εκεί πίσω, στο ξύλο των σκηνικών. Είναι το κρυφό σου ραντεβού κάθε βράδυ στο σκοτάδι, όπου δεν χωράει κανένας άλλος».

dragoumi-(9).jpg

Το “Από Σμύρνη Σαλονίκη” της Μιμής Ντενίση, με νέο θίασο, είναι υπερπαραγωγή. Πρόκειται για συνδυασμό Ιστορίας μέ μυθοπλασία. Με τη νέα σεζόν, η παράσταση θα γίνει σειρά. Είναι η συνέχεια της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη". Το υπέροχο σενάριο το υπογράφει η Μιμή. Και έτσι επιστρέφω στην τηλεόραση», είπε η Ναταλία Δραγούμη στην εφημερίδα Secret.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved