Ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει μείνει μισός και αποκαλύπτει τον τρόπο που έχασε τόσα κιλά
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει μείνει μισός και αποκαλύπτει τον τρόπο που έχασε τόσα κιλά

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο αγαπημένος σε όλους Στάθης από τη δραματική καθημερινή σειρά του Mega, Η γη της ελιάς, μίλησε για το σήριαλ, για τις δουλειές που έχει κάνει στο χώρο της υποκριτικής αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η εμφάνισή του με την απώλεια κιλών. 

Ο Πασχάλης Τσαρούχας αναφέρθηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή του, στα παιδιά του αλλά και στο πώς έχασε τόσα πολλά κιλά και έχει μείνει μισός.

82b1652c2f8a8d29d75c95c226db41c0_XL.webp

Η Γη της Ελιάς

Έχετε κάνει σημαντικές δουλειές σε τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο. Αισθάνεστε γεμάτος από την καριέρα σας;

Θεωρώ ότι στην καριέρα μου δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν πια.

Είχατε κάποτε αυτή την ανάγκη;

Όλοι έχουμε την ανάγκη να αποδείξουμε πράγματα και στο περιβάλλον μας, και στον εργασιακό μας χώρο, και στον εαυτό μας. Εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχω να αποδείξω κάτι πια. Ό,τι έκανα το έχω κάνει από καλά έως πάρα πολύ καλά. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και να βρίσκω πάντα το θετικό, το δημιουργικό κομμάτι της.


Προσεχώς στη σειρά θα έχετε τέσσερα παιδιά, στην πραγματικότητα έχετε δύο. Σας βλέπουν στην τηλεόραση, έχουν εκφράσει την επιθυμία να ακολουθήσουν το επάγγελμά σας;

Με βλέπουν τα παιδιά μου, αλλά δεν έχουν εκφράσει τέτοια επιθυμία. Ο Αχιλλέας σίγουρα δεν θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμά μου. Η Αλεξάνδρα είναι μικρούλα ακόμα, δεν ξέρω τι θα αποφασίσει. Μπορεί να μας το... σκάσει κάποια στιγμή.

gitiselias_fp_361735729_1476776133161732_7711333580924566577_n.jpg

Είστε θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;
Δεν έχει σημασία αν είμαι εγώ θετικός ή αρνητικός. Το ζήτημα είναι τι θέλουν να κάνουν τα παιδιά και πώς μπορούν να το υπηρετήσουν.

Οπότε στηρίζετε όλες τις αποφάσεις τους;
Εννοείται, η δουλειά μου είναι να στηρίζω τα παιδιά μου.

image00074.jpg

Πώς σας αρέσει να αποφορτίζεστε ύστερα από μία έντονη ημέρα;

Μου αρέσει να αποφορτίζομαι κάνοντας γυμναστική. Όπως βλέπετε, ο Στάθης έχει μείνει ο μισός. (Γελάει.) Μετά το γύρισμα, κάνω δύο ώρες γυμναστική.

Είναι καινούργια συνήθεια αυτή για εσάς;
Είναι μια πολύ παλιά συνήθεια, την οποία είχα αφήσει στην άκρη για πάρα πολλά χρόνια.

1655_PASXALIS_TSAROYXAS_1322023.jpg

Τι επιθυμείτε να φέρει η νέα χρονιά;

Ελπίζω η νέα χρονιά να μην είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Εύχομαι υγεία για όλον τον κόσμο. Μακάρι να συνεχίσει να πηγαίνει καλά η σειρά μας, να μας αγαπάει ο κόσμος και όλα τα άλλα φτιάχνονται, είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved