Νίκος Φλωρινιώτης: Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του, Άννας – Φωτογραφίες από 9ημερο μνημόσυνο
Showbiz

Νίκος Φλωρινιώτης: Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του, Άννας – Φωτογραφίες από 9ημερο μνημόσυνο

Εννέα ημέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη.

Το μνημόσυνο τελέστηκε με την αδερφή του, Άννα να μοιράζεται φωτογραφίες μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook και το μήνυμά της να ραγίζει καρδιές. «Ποιος θα μου το ΄λέγε παιδάκι μου να βρίσκεσαι εσύ μέσα στο χώμα. 9 μέρες που μας άφησες μόνους, είναι ανυπόφορος ο πόνος μου», έγραψε η ίδια.

nikos-floriniotis-annoula-florinioti.jpg



Θυμίζουμε πως ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης (19-12)

Δες τις φωτογραφίες

«Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου. Μας τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, μου πήραν τον αδερφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Σήμερα το πρωί «έφυγε». Κοιμόμουν δίπλα του και σηκώθηκα γιατί κάθε μισή ώρα του έβαζα θερμόμετρο. Και ξαφνικά είδα ότι τα χεράκια του ήταν παγωμένα και έτρεξα αμέσως στους γιατρούς. Ήρθε ο γιατρός και μου λέει “ξεκουράστηκε”».

floriniotis19380.webp

Και ανέφερε: «Είχε επιδεινωθεί η κατάστασή του την προηγούμενη φορά που μπήκαμε. Δεν ήξερε κάτι, αλλά είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κανονίζαμε να περάσουμε μαζί τις γιορτές. Δεν του λέγαμε ότι ο καρκίνος έχει προχωρήσει, αλλά καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει. Έκανε ανοσοθεραπείες το τελευταίο διάστημα. Ξέραμε ότι θα έρθει το μοιραίο, μας το είχαν πει, αλλά δεν μπορούσαμε να το συνειδητοποιήσουμε, πιστεύαμε σε ένα θαύμα», είχε πει η Άννα Φλωρινιώτη στις τελευταίες της δηλώσεις.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved