«Έβαλα τα κλάματα, ήθελα να είμαι σπίτι με το μωρό μου» - Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα
Showbiz

«Έβαλα τα κλάματα, ήθελα να είμαι σπίτι με το μωρό μου» - Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα

Ένα ντοκιμαντέρ για την περιοδεία της «Reborn Tour» μοιράστηκε μέσα από το Youtube η Ελένη Φουρέιρα και έκανε αποκαλύψεις για όλα όσα έζησε. 

Η τραγουδίστρια που γνωρίζει παγκόσμια αναγνώριση μίλησε για τις ευτυχισμένες στιγμές της πάνω στη σκηνή, την αποθέωση του κοινού της ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν κλήθηκε να αποχωριστεί το μωρό της που ήταν άρρωστο για να βρεθεί σε συναυλία της.

Παράλληλα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της.

foureira.jpg

«Είχα ένα θέμα υγείας πριν ανέβω στη σκηνή, είχα πάθει στομαχικό ίλιγγο. Τα κατάφερα, όμως, δόξα το Θεώ. Πέρασα μαγικά και εγώ και ο κόσμος» ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα.

729defcf-eleni-foureira-gios-5.webp

Σε άλλο σημείο μίλησε για την συναυλία εκείνη στην Κρήτη που πέρασε μαγικά και ήταν εκείνη που είχε ακυρώσει όταν πέρσι είχε μάθει για την εγκυμοσύνη της και την είχε ακυρώσει. Προς το τέλος, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν αποχωρίστηκε το μωρό της, το οποίο ήταν άρρωστο για να βρεθεί στη σκηνή.

«Ήμουν άυπνη γιατί έφυγα από το σπίτι και το μωρό μου ήταν άρρωστο. Ήθελα να είμαι σπίτι με το μωρό γιατί είχε πυρετό. Δύσκολη μέρα, το μυαλό μου ήταν εκεί, έφτασα κι έβαλα τα κλάματα», είπε

Δες το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved