Βασάλος: Οι ονειρικές φωτογραφίες του από το Μπαλί! Οι πόζες στη ζούγκλα και σε εξωτικές παραλίες
Showbiz

Βασάλος: Οι ονειρικές φωτογραφίες του από το Μπαλί! Οι πόζες στη ζούγκλα και σε εξωτικές παραλίες

Στο Μπαλί περνά τις φετινές Χριστουγεννιάτικες γιορτές ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τις υπέροχες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί στα social media, περνά ονειρικές στιγμές.

costavasaloshd_1703781961_3267882405276394667_3425221699.jpg

Μαγικά τοπία, μπάνιο σε καταρράκτες, βόλτες στη ζούγκλα και πολλές ακόμη εικόνες συνθέτουν το εξωπραγματικά όμορφο ταξίδι του Κωνσταντίνου Βασάλου με τις φωτογραφίες να συγκεντρώνουν δεκάδες like αλλά και σχόλια.

Δες μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

«Έχω μια μελαγχολία μόνιμη. Δε ξέρω, δεν είμαι ποτέ χαρούμενος. Ναι. Θα ήθελα το 2024 να μου φέρει περισσότερη χαρά και λιγότερη μελαγχολία. Είμαι μελαγχολικός. Δε ξέρω γιατί. Μη μου κάνετε ερωτήσεις γιατί νιώθω ότι είμαι μικρό παιδί» είχε πει ο ίδιος σχετικά με το τι θέλει να του φέρει η νέα χρονιά που είναι προ των πυλών
Σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με το μοντέλο, Μαρία Παπαγεωργίου, ο Κωνσταντίνος είχε αποκαλύψει πως:

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved