Συγκινεί η Μάρα Δαρμουσλή: «Σε καμαρώνω. Δε σε χορταίνω γιατί ξέρω ότι δεν θα κρατήσει...»
Showbiz

Συγκινεί η Μάρα Δαρμουσλή: «Σε καμαρώνω. Δε σε χορταίνω γιατί ξέρω ότι δεν θα κρατήσει...»

Μία άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μάρα Δαρμουσλή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Παρασκευής 29 Δεκέμβρη.

Η ίδια, μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο με τον γιο της, από τις κούνιες και έγραψε μερικά όμορφα λόγια στη λεζάντα της.

«…Και σε καμαρώνω σε κάθε σου νέο βήμα, και φουσκώνω από περηφάνια για κάθε σου επίτευγμα όταν γυρνάς και με κοιτάς με ένα τεράστιο χαμόγελο λες και βγήκε ο ήλιος για δεύτερη φορά και τα μάτια σου πετάνε σπίθες που φωνάζουν "μόνος μου" χωρίς κουβέντα να ειπωθεί... και χαίρομαι κρυφά λίγο από μέσα μου, ενοχικά λίγο παραπάνω, για κάθε "μόνος" σου κρύβεται κι ένα μικρότερο "μόνη μου"...

και περνάει κι αυτό και μου λείπεις πάλι..πολύ..και έρχεσαι γρήγορα κάτι να μου δώσεις,κάτι να μου πάρεις,και είμαι εδώ, ξανά, πάντα για σένα... και με ζητάς ξανά και πίσω από κάθε "ουφ" μου κρύβεται κι ένα "η μαμά είναι εδώ αγάπη μου"... και δε σε χορταίνω γιατί ξέρω ότι δε θα κρατήσει... και τα χέρια μου θα βαρύνουν, η μέση θα με προδώσει, το μυαλό θα με αποπλανήσει κι ενώ ξέρω ότι δε θα κρατήσει όταν μου λες "κάτω" η ανακούφιση κρύβει το φόβο μην ήταν η τελευταία φορά...», έγραψε η Μάρα Δαρμουσλή στη λεζάντα του βίντεό της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved