Ιωάννα Μαλέσκου: Τα νέα υπέροχα καρέ με την κόρη της - «Το μόνο βέβαιο είναι ότι βρήκα το γούρι μου»
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Τα νέα υπέροχα καρέ με την κόρη της - «Το μόνο βέβαιο είναι ότι βρήκα το γούρι μου»

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την κοπή της βασιλόπιτας μοιράστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μας έδειξε την κόρη της για άλλη μια φορά και όπως αποκάλυψε, η μικρούλα κατάφερε να κερδίσει το φλουρί.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως την ίδια περίοδο, πέρυσι, είχε κερδίσει το φλουρί ενώ βρισκόταν στη Μυτιλήνη και η εγκυμοσύνη της δεν είχε δημοσιοποιηθεί ακόμη.

Η ίδια θέλησε να εξομολογηθεί δύο λόγια για τις όμορφες στιγμές που πέρασε: «Όποιος κέρδισε το φλουρί, να σηκώσει το χέρι! Και ναι, έτσι μπήκε το 2024. Και όχι, δεν ήταν «στημένο» (αλήθεια το λέω).

maleskou-(2).jpg

Ιωάννα Μαλέσκου

Πέρυσι τέτοιες μέρες ήμασταν Μυτιλήνη και εγώ έγκυος (χωρίς να το έχω μοιραστεί ακόμα) κέρδισα το φλουρί. Ήταν τα πρώτα μας γλυκά Χριστούγεννα με εσένα στην κοιλίτσα μου. Και τώρα τα πρώτα μας αληθινά Χριστούγεννα, με εσένα στην αγκαλιά μου.

Να πω βέβαια για την ιστορία, ότι τα κομμάτια μας ήταν πάλι πλάι-πλάι. Και να το αφήσω εδώ χωρίς καμία διάθεση αμφισβήτησης του τυχερού κομματιού, σε αντίθεση με τον μπαμπά μας, που (ίσως) ένιωσε “αδικημένος” (πάλι) στη “μοιρασιά”».

Το μόνο βέβαιο είναι ότι εγώ βρήκα το «γούρι» μου!», γράφει στην ανάρτησή της.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved