Ιφιγένεια Τζόλα: Το alter ego της Βασιλικής της Γης της Ελιάς, είναι η αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!
Showbiz

Ιφιγένεια Τζόλα: Το alter ego της Βασιλικής της Γης της Ελιάς, είναι η αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Μπορεί η Ιφιγένεια Τζόλα να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ως Βασιλική στη Γη της Ελιάς, όμως και η αδελφή της, Ρενέ, είναι το ίδιο εντυπωσιακή και όμορφη. Άλλωστε, μοιάζουν τόσο πολύ... 

Ιφιγένεια και Ρενέ είναι από πολύ μικρές πολύ δεμένες ως αδελφές, κάτι που έχει παραδεχτεί και η ίδια η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της:

«Έχω μία μεγαλύτερη αδελφή, τη Ρενέ, με την οποία είμαστε πολύ κοντά. Είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη, αεροσυνοδός και το στήριγμά μου σε κάθε δυσκολία. Ό,τι και να κάνουμε θα είμαστε πάντα η μία δίπλα στην άλλη».

Η Ρενέ είναι μόλις έναν χρόνο μεγαλύτερη από την Ιφιγένεια και ήταν η πρώτη που δοκίμασε τις δυνάμεις της στην υποκριτική αφού έχει παίξει στο «Νησί» αλλά και στη σειρά «Έχω ένα μυστικό» όπου η Ιφιγένεια Τζόλα ενσάρκωσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην παιδική της ηλικία. Σήμερα, η Ρενέ, στα 26 της είναι αεροσυνοδός και δείχνει να απολαμβάνει τα ταξίδια της στους αιθέρες.

Οι δύο αδελφές βρίσκουν πάντα τρόπο και χρόνο για να συναντηθούν γιατί πλέον είναι και οι δύο με μία βαλίτσα στο χέρι. Φροντίζουν όμως να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο, απολαμβάνοντας η μία την παρέα της άλλης όταν η Ιφιγένεια επιστρέφει στην Αθήνα, από την Κύπρο όπου ζει εδώ και καιρό λόγω των γυρισμάτων της σειράς Η Γη της Ελιάς, όπου πρωταγωνιστεί.

Προσφάτως, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις δύο αδελφές που μοιάζουν καταπληκτικά σε βραδινή τους έξοδο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved