Σοφία Καρβέλα: Οι αδημοσίευτες φωτό από τη γέννηση του γιου της, Νέστορα, στα 8α γενέθλιά του
Showbiz

Σοφία Καρβέλα: Οι αδημοσίευτες φωτό από τη γέννηση του γιου της, Νέστορα, στα 8α γενέθλιά του

Σήμερα η Σοφία Καρβέλα έχει κάθε λόγο να νιώθει σε γιορτινή διάθεση αφού είναι τα γενέθλια του μικρότερου γιου της, Νέστορα.

Η ευτυχισμένη μαμά η οποία έχει δηλώσει πολλές φορές πως πρώτα και πάνω από όλα χαίρεται τη μητρότητα μέσα από τους δύο γιους της Νίκο και Νέστορα, γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του μικρού της. Πριν από ακριβώς οκτώ χρόνια γέννησε τον Νέσι όπως χαϊδευτικά τον αποκαλεί και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες φωτό από εκείνες τις όμορφες αλλά και αρκετά απαιτητικές ημέρες της ζωής της.

Ανέβασε λοιπόν φωτογραφίες που δεν είχε δημοσιεύσει μέχρι σήμερα μέσα από το μαιευτήριο όπου φυσικά παρούσα ήταν και η μητέρα της Άννα Βίσση.

Ανέβασε μία φωτό της τραγουδίστριας ενώ εκείνη κοιμόταν περιμένοντας να έρθει η στιγμή του τοκετού ενώ η Σοφία Καρβέλα ανέβασε και φωτό από την καθημερινότητά της τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα, όταν έπρεπε μέσα στη νύχτα να σηκώνεται για να θηλάσει το μωρό της. Με δόση νοσταλγίας αλλά και πολύ αγάπης, η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε αυτές τις τόσο όμορφες στιγμές της πριν από 8 χρόνια, όταν ζούσε για δεύτερη φορά το θαύμα της μητρότητας.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved