Ζέτα Μακρυπούλια: Νέες φωτογραφίες και βίντεο από το μαγικό ταξίδι της στη Ζανζιβάρη
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Νέες φωτογραφίες και βίντεο από το μαγικό ταξίδι της στη Ζανζιβάρη

Η Ζέτα Μακρυπούλια δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη που επέλεξε φέτος να υποδεχτεί τον νέο χρόνο σε έναν εξωτικό προορισμό στους 36 -και βάλε- βαθμούς Κελσίου, με το μαγιό της φυσικά. 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε να αλλάξει χρονιά στη μαγευτική Ζανζιβάρη, ένα μικρό αλλά πανέμορφο νησί στην Αφρική, ακριβώς απέναντι από την Τανζανία. Εκεί υποδέχτηκε το 2024 φορώντας το μαγιό της κι έχοντας πάρει και… χρώμα!

zeta_makripoulia_official_1704188721_3271294551505227619_3297656043.jpg

«Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι!
Αυτό θα σας ευχηθώ για το 2024. Να κάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας και μόνο! Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως ακριβώς το κάνετε, με κάθε κόστος, για τα αγαπημένα πρόσωπα!
Καλή Χρονια! 💖», έγραψε στις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε από τη Ζανζιβάρη.

Και τώρα, είπε να μας ξεναγήσει κιόλας σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη του εξωτικού νησιού που φημίζεται για τις φυσικές ομορφιές του αλλά και τα μπαχαρικά του, κυρίως το γαρύφαλλο που εξάγεται από εκεί σε όλο τον κόσμο. Όπως έγραψε στη λεζάντα των βίντεο και των φωτογραφιών που μοιράστηκε:

«The prison island.
Ένα όμορφο νησάκι που ζουν εκεί υπεραιωνόβιες χελώνες και υπέροχα παγώνια! Μια πόρτα που σε βγάζει στα καταγάλανα νερά! Όλα πανέμορφα! Τώρα. Πριν από μερικούς αιώνες όμως, ήταν η πόρτα από την οποία έμπαιναν οι σκλάβοι στη φυλακή, αλυσοδεμένοι, μέχρι να τους πάνε στο σκλαβοπάζαρο για να τους πουλήσουν. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό μέρος, με τόσο όμως βαριά ενέργεια…
Αμέσως μετά, ακολουθεί το spice tour. Η περιήγηση στα δέντρα από τα οποία φτιάχνονται τα μπαχαρικά. Εκεί έπεσα στη χειροτεχνία με τα μούτρα.. Στο τέλος πήρα και τα δωράκια μου! Κολιέ, δακτυλίδι, καπέλο, βεντάλια! Όλα φτιαγμένα εκείνη τη στιγμή, μπροστά στα μάτια μου από φύλλα!»...

Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved