Νέα εξέλιξη: «Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying»

Λεωνίδας Κακούρης - Το Ναυάγιο

Showbiz

Νέα εξέλιξη: «Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying»

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την αιφνίδια αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ».

Μετά τις πρώτες δηλώσεις του σκηνοθέτη, Γιάννη Χουβαρδά, ο οποίος δεν θέλησε να συμπληρώσει κάτι παραπάνω από την αναφορά που έγινε μέσα από την επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού θεάτρου, η Μαίρη Αυγερινοπούλου είπε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου πως:

«Ο Λεωνίδας βγήκε εκτός ορίων, οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying».

kakouris.png

Σχετικά με την ανάρτηση του ηθοποιού, η οποία και κατέβηκε σχετικά άμεσα, στην εκπομπή αναφέρθηκε πως:

«είχε γίνει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο σπίτι του, είχε καλέσει πάρα πολύ κόσμο, και ηθοποιούς και τεχνικούς από την παράσταση. Δεν είχε καλεστεί ο κύριος Χουβαρδάς. Το πάρτι κράτησε πολλές ώρες, μέχρι το πρωί και οι εικόνες είναι μετά το πάρτι».

1675213651875-570491708-kakouris.jpg

Θυμίζουμε τι έχει γράψει ο ηθοποιός στην ανάρτησή του

«Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ζωή μετά από 4 μήνες ασκητικής για να καταφέρω να αρθρώσω τον βαρύ κι αθάνατο λόγο του Βασιλιά Ληρ. Δήλωσα πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη) Αυτά!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας αθώες ψυχές. Καλή μας Χρονιά!!!».

1675196274767-33505072-kakouris-2.jpg

Ο Λεωνίδας Κακούρης επίσης επεσήμανε πως δεν άντεχε άλλο τους τοξικούς ανθρώπους και πως προτιμούσε το σκυλάκι του και την ησυχία του σπιτιού του.

Και καταλήγοντας είπε: «Η ψυχή μου γαρύφαλλο. Την έχω ανοίξει στους πάντες. Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη τηλεόραση, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ**ω και τα Μέσα και όλα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved